FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Declarație surprinzătoare făcută de oficialul unei echipe din semifinalele Cupei: "Nu ne interesează prea mult adversarul, semifinala mai mult ne încurcă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 16:34

Adrian Neaga, managerul sportiv al celor de la ACS Poli Timișoara, a declarat că meciurile din semifinalele Cupei României cu Astra mai mult îi încurcă și că principalul obiectiv este salvarea de la retrogradare.

"Pe noi nu ne interesează foarte mult adversarul, avem foarte multe meciuri de jucat în această perioadă. Chiar nu ne interesa cu cine cădem.

Obiectivul nostru cel mai important este rămânerea în prima ligă, de aceea ne cam încurcă această semifinală de Cupă. Degeaba câștigăm Cupa, dacă la anul suntem în Liga a II-a", a spus Neaga după tragerea la sorți.

Oficialul timișorenilor a explicat de ce ACS Poli nu a depus dosarul pentru participare în cupele europene, posibilă în cazul în care echipa sa ar cuceri Cupa României.

"Nu aveam cum să depunem dosarul pentru cupele europene. Avem datorii la stat, iar echipele aflate în această situație nu pot juca.

Cred că CSU Craiova și Astra sunt favorite la câștigarea trofeului, dar s-au mai văzut minuni la fotbal. Și cum noi suntem o minune, sperăm să jucăm și o finală de Cupa României", a adăugat Neaga. ACS Poli joacă pe 20 mai finala Cupei Ligii cu Dinamo.

Citește și: S-au tras la sorți semifinalele Cupei României » Meciuri cu favorite clare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  10 Aprilie 2017, 19:06

mai ***,mesajele nu contin elemente vulgare si jignitoare:ele va caracterizeaza asa cum sunteti voi!Daca ati avea macar demn itate,ati lasa mesajele originale!Dar nu va ajuta mintea,pentru ca mesajele fiind cenzurate,cititorul oricum isi da seama ce apelative vi se adreseaza!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  10 Aprilie 2017, 19:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebeleizis
nebeleizis  •  10 Aprilie 2017, 18:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează