FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FCSB 0-3

Dică e mulțumit de jucătorul pe care Becali vrea să-l dea afară: "A jucat bine azi" + Ce se întâmplă cu cei 3 steliști accidentați

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 23:31

Nicolae Dică s-a declarat mulțumit de jocul lui Cătălin Golofca din meciul câștigat în deplasare cu ACS Poli Timișoara, scor 3-0, în "optimile" Cupei României.

"Nu pot spune dacă Golofca va rămâne sau nu la echipă. Mai avem 4 meciuri de jucat până în iarnă și vom vedea. El a jucat bine astăzi, la fel și ceilalți jucători.  Mă bucură și atitudinea lui Gnohere. Am avut o discuție cu el și a înțeles că azi trebuie să dea totul pentru echipă", a declarat Dică la Pro X.

Dică spune că s-a ambiționat după ce s-a spus că Becali e cel care face echipa: "M-a deranjat foarte mult ce s-a spus și s-a scris despre mine, dar mi-a dat o ambiție mai mare să demonstrez că nu este nimic adevărat. Mă bucur că foștii mei colegi sunt alături de mie. Avem un grup pe WhatsApp unde vorbim și am știut de acel comunicat. De asta am și făcut performanță, eram și suntem un grup unit.

Asta le spun și jucătorilor mei, că trebuie să dăm totul unul pentru celălalt și vom avea rezultate. Le mulțumesc foștilor colegi pentru susținere. Cu Mirel Rădoi vorbesc mereu despre ceea ce vreau să fac, el îl cunoaște bine și pe patron, sfaturile pe care mi le dă el sunt valoroase".

 ...despre situația accidentaților: "Romario Benzar, Teixeira și Planici nu vor mai juca în acest an, au accidentări mai grave. Marko Momcilovici va reveni la antrenamente de săptămâna viitoare, sper"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
samertx
samertx  •  01 Decembrie 2017, 02:15

„Mă bucur că foștii mei colegi sunt alături de mie. Avem un grup pe WhatsApp unde vorbim și am știut de acel comunicat. De asta am și făcut performanță, eram și suntem un grup unit.” Antrenează grupul, sau Gigi?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează