FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Diferența va fi făcută la un singur capitol în Derby de România: "Pe Dinamo n-ar trebui să fie presiune"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 17:39

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, prevede un meci echilibrat în partida din semifinala Cupei României dintre formația alb-roșie și Steaua, însă consideră că ambiția va face diferența.

"Pe Dinamo n-ar trebui să fie presiune. E o echipă în creștere. A crescut de la joc la joc și ar trebui să fie mai relaxată. Ambiția jucătorilor va face diferența. S-ar putea să fie o presiune un pic mai mare pentru Steaua, pentru că a declarat că merge pe toate fronturile.

Oricum, anticipez un joc foarte disputat. Să dea Dumnezeu să fie o prezentare de partituri foarte bună pentru spectatori", a spus Constantin Anghelache la Dolcesport.

"Tade cred că e dornic de multe. E un tip bătăios, cu multă forță" Constantin Anghelache

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  03 Martie 2016, 20:21

Mica mai este Romania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează