FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

Scandal în vestiar! Mircea Rednic, criză de nervi după o nouă înfrângere: „Vă bateți joc!”

Mircea Rednic / foto: GSP
Mircea Rednic / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2021 23:00 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 23:56

Dinamo a suferit o nouă înfrângere, 1-2 cu FC Argeș, și a fost eliminată din Cupa României. Rămas fără victorie după ce s-a întors pe banca roș-albilor, Mircea Rednic a fost protagonistul unei adevărate crize de nervi în vestiar

La finalul partidei, „Puriul” și-a pierdut răbdarea. Camerele TV l-au surprins gesticulând încă după fluierul final, pe gazon, însă tehnicianul s-a dezlănțuit la cabine, în fața elevilor săi. 

„Vă bateți joc, vă bateți joc de tot! E al treilea meci în care iau gol în prelungiri, cu UTA și Rapid s-a întâmplat la fel”, a „tunat” Rednic.

Bilanțul lui Rednic de la revenirea la Dinamo e unul modest: două puncte din nouă posibile în Liga 1, echipa fiind în continuare pe locul 15 în campionat. În plus, „câinii” și-au luat adio și de la Cupă, singurul obiectiv realist din acest sezon.

VIDEO Mircea Rednic, furios după înfrângerea cu FC Argeș: „Trebuie să nu mai dăm vina pe ghinion, e al trecilea meci la rând”

Dinamo, eliminată de FC Argeș din Cupa României!

Au început „optimile” Cupei României 2021-2022. CSO Filiași, Chindia Târgoviște și FC Argeș au fost victorioase marți și se alătură celor de la FC Voluntari în sferturile de finală. Piteștenii i-au eliminat pe „câini” la ultima fază. 

Pentru a treia oară în ultimele patru meciuri, Dinamo o comite în minutele de final. Rednic a simțit mutările la pauză, l-a introdus pe Cătălin Țîră, iar vârful a însris la prima acțiune importantă, după o pasă de geniu a lui Torje. 

Gazdele au continuat să domine jocul minute bune, dar au cedat pe final. Ișfan a egalat în minutul 78, finalizând un contraatac-școală, iar ultimul minut al prelungirilor l-a doborât din nou pe Rednic. Latovlevici a fost ca o stâncă în duel cu adversarul direct, a pivotat și a șutat puternic la poartă. Eșanu a respins în lateral, direct la Cristi Dumitru, iar vârful împrumutat de la FCSB a finalizat cu sete.

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO + FOTO „Optimile” Cupei României » Dinamo, întoarsă de FC Argeș în prelungiri! Chindia și Filiași, în „sferturi”

Blestemul la el acasă » Cronica meciului Dinamo - FC Argeș 1-2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
sibelius
sibelius  •  27 Octombrie 2021, 10:29
Postat de Claudiu Ceclan pe 26 Octombrie 2021, 23:32

*** *** ...adica daca le reprosezi jucatorilor ceva e scanda ??? poate vroiai sa le dea prajituri....***......apropo *** ce a facut cu Voluntari???

Lasa ca vine meciul cu Voluntari si va da dom' presedinte Tamas 3 puncte sa va reveniti.

calinescu_
calinescu_  •  27 Octombrie 2021, 08:53

NICA e superstar in comparatie cu Giani Cretu...!!! La fel si TIRA in comparatie cu Moldoveanu ...!!! Asa ca rednic ar trebuii sa-i puna pe ei pe picioare nu sa aduca tot felul de *** ...!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senin
senin  •  27 Octombrie 2021, 01:49

Numai boul de Mița Iosif face egal cu dărâmătura Dinamo, toți ii bat! Suntem pe locul 7, adică în play-aut, da-ti-l ma Nico afara pe măscăriciul asta necalificat, ca ne apuca dracii!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează