FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO-FCSB, JOI, 20:00

DINAMO-FCSB // Florinel Coman, surpriza cu Dinamo! Cum ar putea arăta primul „11” al roș-albaștrilor în derby

Cum ar putea arăta primul „11” al roș-albaștrilor în derby +31   FOTO
Cum ar putea arăta primul „11” al roș-albaștrilor în derby

Articol de , - Publicat marti, 23 iunie 2020 21:26 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 23:59

Accidentarea lui Florinel Coman n-a fost gravă și atacantul ține cu orice preț să intre joi seară, în derby-ul Dinamo - FCSB, din semifinalele Cupei.

Vin și vești bune la FCSB, după ce săptămâna trecută a fost una cu adevărat horror. Eșec cu CFR, plus nu mai puțin de 4 accidentări, Nedelcu, Filip, Oaidă și Coman, care n-au putut fi folosiți cu Gaz Metan Mediaș. Totuși, situația lui Florinel Coman nu e una extrem de complicată din punct de vedere medical, iar fotbalistul are șanse importante să fie în echipa de start joi seară, când se joacă prima manșă din semifinalele Cupei României, în care FCSB o întâlnește chiar pe Dinamo.

Coman a suferit o întindere musculară și a fost oprit zilele trecute de la antrenamente. În plus, nu a fost inclus nici pe foaia meciului cu Mediaș, însă recuperarea lui a decurs foarte bine. În plus, el nu a resimțit dureri și dorința pe care și-a exprimat-o în fața staff-ului tehnic a fost aceea de a evolua cu orice preț în meciul cu Dinamo.

Cum lotul FCSB-ului e oricum decimat și variantele sunt extrem de puține pentru Bogdan Vintilă, varianta ca Florinel să se regăsească în primul "11" devine tot mai probabilă. Mai ales că după meciul cu Gaz, din calcule a ieșit și Florin Tănase. Acesta a fost eliminat pentru două cartonașe galbene încasate în decurs de două minute și va fi suspendat joi!

Tănase și Coman sunt principalii doi oameni de gol ai echipei. Florinel a produs 22 de goluri, a marcat 14 și a oferit 8 assisturi, iar Tănase a participat la 14 reușite: a înscris de 10 ori și a oferit 4 pase decisive.

DINAMO-FCSB // Florinel Coman, surpriza cu Dinamo! Cum ar putea arăta primul „11” al roș-albaștrilor în derby
Florinel Coman a împlinit în aprilie 22 de ani

Coman a dat deja 3 goluri în Dinamo - FCSB

Florinel Coman nu are foarte multe meciuri în care a evoluat împotriva lui Dinamo, ca fotbalist la Viitorul și FCSB, dar chiar și așa tot a avut timp să-i înscrie 4 goluri. Unul pe vremea când era antrenat de Gică Hagi, restul în Derby de România.

DATA / MECIUL / GOLURI COMAN
februarie 2017, Dinamo - Viitorul 1-2: 1 gol
iulie 2018, FCSB - Dinamo 3-3: 2 goluri
octombrie 2019, FCSB - Dinamo 1-1: 1 gol

5,4milioane de euro e cota pe care o are în prezent Florinel Coman conform transfermarkt, cel mai înalt nivel atins de un fotbalist din actualul lot al FCSB-ului

Cum ar putea arăta FCSB cu Dinamo

Vlad - Crețu, Miron, Cristea, Ov. Popescu - Olaru, Vână, Moruțan - Man, Ad. Petre, Fl. Coman

FOTO Imagini din Derby de România

+27 FOTO

DINAMO - FCSB. Mihalcea, mutare surpriză în derby-ul din Cupă! Pe cine mizează cu FCSB

FCSB. EXCLUSIV Florinel Coman s-a accidentat la petrecere!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
farasportincazarma
farasportincazarma  •  24 Iunie 2020, 12:08

Oribil, inca un meci jucat intr-o unitate militara sportiva sovietoida, de foarte trista amintire, precum Dinamo. De ce si pana cand Romania sa fie unica exceptie in UE, unde armata si politia continua sa se amestece in sportul profesionist, prin odioasele cazemate staliniste CSA si Dinamo, de mult timp desfiintate din celelalte state membre. Asteptam cu mare (dez)interes fratia traditionala dintre PCH si peluza sud, in lupta lor comuna impotriva Stelei. Pateticii inghesuiti pe la portile sinistrelor cazarmi sportive CSA si Dinamo nu inteleg ca vremea lor a trecut si nu are cum sa se mai intoarca, iar locul CSA si Dinamo este la muzeu, in niciun caz in sportul profesionist al unei tari democratice UE.

emil1986
emil1986  •  24 Iunie 2020, 09:13
Postat de Daniel Irimescu pe 24 Iunie 2020, 08:57

Ce legatura are *** cu p refectura . Fa si tu ca nimicurile alea de la mine care batjocoresc statuile in special ale confederates ! Pai daca iei medaliile alea si le topesti pe motiv ca au fost obtinute de sportivi care munceau cind nu era capitalism democratic raminem cu nimic. Hai ca nu am timp de nimeni. Am iesit. Nu ne mai intoarcem acolo oricum stai tranquillo

Are mare legatura! Pt. tine poate ca nu are ca nu pricepi si pace. Degeaba locuiesti intr-o tara democrata cu adevarat. N-ai invatat si inteles nimic. America iti da posibilitatea daca esti in stare sa obtii orice. Persoanele dotate la mansarda, dar si cele care pun osul la treaba, cum se spune, traiesc foarte bine. Putorile si derbedeii, nu. Termina cu propaganda bolsevico-sputnikista. Retine, sportul in perioada comunista era ***! Amatorism total. Acum e pe viata si pe moarte, pe bani multi foarte multi. De aceea a evoluat atat de mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boreal47
boreal47  •  24 Iunie 2020, 09:03
Postat de valdino pe 24 Iunie 2020, 08:38

Esti pe langa !

Asta era in 2016, octombrie, Potrivit consilierului președintelui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, din sezonul viitor se va schimba regulamentul și în Liga 1: dacă un jucător este eliminat în campionat, va putea juca în Cupă. A trecut un an, cred.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează