FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - CFR CLUJ, AZI, 20:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo mizează cu CFR Cluj pe "Lunetistul" Niculescu şi "Mitraliera" Bratu!

Florin Bratu, Bratu, Dinamo
Florin Bratu, Bratu, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Dopaj psihic: Borcea crede că Niculescu şi Bratu vor fi decisivi împotriva Clujului, fostele glorii Pîrcălab, Răducioiu şi Cămătaru îi susţin pe cei doi atacanţi

"Sînt activi, sînt «Lunetistul» şi «Mitraliera» şi vor da fiecare cîte un gol împotriva Clujului. Trebuie susţinuţi de către colegi şi de către suporteri, Niculescu şi Bratu au scris şi vor scrie istoria lui Dinamo. Eu voi fi primul fan al lor, o să le fac galerie", a declarat ieri Cristi Borcea. Şi Cornel Ţălnar i-a sprijinit pe cei doi atacanţi care, din titulari cerţi pe vremuri, au ajuns să prindă conjunctural primul "unsprezece", profitînd de absenţa lui Cristea şi Niculae. După şedinţa video de la Săftica, i-a luat deoparte pe amîndoi şi le-a zis: "A venit vremea să fiţi eroi din nou! Să vă ajute Dumnezeu să vă iasă tot!".

Pîrcălab: "Raul şi Guti ai lui Dinamo"
Niculescu, 33 de ani, şi Bratu, 30 de ani, n-au mai jucat împreună din decembrie 2007, iar Cornel Dinu a contestat public rămînerea celor doi în Ştefan cel Mare în detrimentul lui Liviu Ganea şi Păun. Fostele glorii din ofensiva "cîinilor" au sărit însă în apărarea celor doi lideri ai vestiarului. Ion Pîrcălab: "Claudiu şi Florin reprezintă, momentan, o soluţie de avarie, însă pot renaşte şi ar putea să-i lase pe alţii rezerve! Amîndoi sînt valoroşi, ambiţioşi, oricine i-ar vrea în echipă. Sînt ca Raul şi Guti la Real Madrid, cînd intră pot fi decisivi".

Rodion Cămătaru: "Niculescu şi Bratone sînt oameni de execuţie, pot face diferenţa, indiferent dacă n-au mai jucat în ultima vreme din diverse motive. Dar trebuie ajutaţi şi de coechipieri ca să dea randament". Florin Răducioiu: "Eu am întotdeauna încredere în aceşti doi băieţi. Ştiu ce forţă au, ce determinare şi orgoliu, iar fotbalul lor n-a apus".

2 goluri a marcat Bratu în acest an, ambele pentru Dinamo II

2 goluri a reuşit Niculescu în 2010, ambele în amicalele din Antalya

Avram la Urziceni - Dinamo

Meciul de duminică, de la ora 20:00, de pe Digi Sport, dintre Unirea Urziceni şi Dinamo va fi arbitrată la centru de Marius Avram. Bucureşteanul a mai condus în campionatul trecut o partidă între cele două formaţii, dar în Ştefan cel Mare, în care ialomiţenii au cîştigat cu 1-0, prin golul lui Bilaşco. Chiar dacă meciul a fost perturbat de ceaţă, Avram n-a fost contestat la final.

Cadu: "Ne-am îndrăgostit de Cupă!"
Căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, nu concepe o înfrîngere în faţa dinamoviştilor. "Deşi Dinamo trece printr-o perioadă fastă, noi sîntem mai valoroşi şi vom arăta asta pe teren. În plus, ne-am îndrăgostit de Cupă. O vedem toată ziua în vitrină şi nu ştiu cum aş putea trece prin holul clubului fără să o văd acolo. E frumoasă şi stă foarte bine la noi în club, aşa că nu văd cum ne-am putea despărţi de ea", a spus Cadu. (Cosmin Lucaci)

Paszkany dublează prima
Dacă anul trecut feroviarii au încasat 10.000 de euro pentru cucerirea trofeului, patronul lui CFR, Arpad Paszkany, a dublat prima, punînd la dispoziţie tot fondul de premiere atribuit cîştigătoarei de FRF, 265.000 de euro! Clujenii nu au ratat ultimele două trofee ale Cupei României, învingînd pe Urziceni (2-1, 2008) şi pe Poli Timişoara (3-0, 2009).

"Sancţionează faulturile!"
Dinamoviştii sînt nemulţumiţi că la centru va fi tot Ovidiu Haţegan, cel care a arbitrat şi partida din campionat cu CFR Cluj. Atunci, roş-albii au acuzat faulturile dure ale ardelenilor, nesancţionate de arbitru, în special intrarea dură a lui Yssouf Kone la Dragoş Grigore. În urma faultului, fundaşul dinamovist a suferit o fractură de peroneu şi va reveni pe gazon peste o lună şi jumătate. "Sper să vadă şi să sancţioneze faulturile de data asta!", a zis Borcea.

Atac bun la Urziceni
Cornel Ţălnar are motive să zîmbească în perspectiva partidei cu Unirea Urziceni, de duminică. Marius Niculae, care are o coastă fisurată, şi Marius Alexe, leziune musculară, pot fi recuperaţi pînă la partida cu ialomiţenii. Staff-ul medical este încrezător că ambii vor putea evolua chiar din primul minut. Şi Andrei Cristea, suspendat azi cu CFR, va reveni în primul "11" al "cîinilor".

- Pînă aseară, se vînduseră doar 1.500 de bilete pentru partida cu CFR, însă conducerea speră ca azi să vină mai multă lume la stadion. Casele vor fi deschise pînă la ora 18:00, iar cea din "Barbu Văcărescu" pînă la ora meciului, 20:15.
- Andrei Mărgăritescu ar putea fi în lot pentru partida cu Unirea Urziceni dacă recuperarea sa va decurge bine.
- Francisco Molinero va fi odihnit azi, întrucît duminică va fi titular cu Unirea. Scarlatache îi va lua locul cu CFR, el fiind suspendat cu Urziceni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  24 Martie 2010, 14:39

ce vorbiti domnilor,de ani de zile vad ce mirtaliere aveti in cupa uefa ca va nimicesc toti pe unde va prinde.echipele din uefa cred ca folosesc rachete cu raza lunga de actiune de va nimicesc in halul asta.lunetist,auzi! mare e ograda lui dumnezeu.de fapt altceva ce sa vorbesti de dinamo,nu are palmares international,asta inseamna ca tot ce a luat pe plan national a fost pe nedrept.a mai facut si steaua mismasuri,dar macar au 2 cupe europene in vitrina si a adus puncte romaniei a adus glorie.

zidane92
zidane92  •  24 Martie 2010, 10:15

dinamo nu pierde azi si apropo ce argumente are cadu sa spuna ca cfr e o echipa buna?cate echipe a batut cfr-ul in returul asta fara sa fie avantajati de arbitri?raspuns:1(un urziceni stors de liverpool)oauuuuuuu impresionant 2)cate semifinale si finale de cupa au castigat fara arbitri?raspuns:0 oauuuuuuuu impresionant 3)cati jucatori ai cfr-ului au fost suspendati la comisii dupa probele video pt faulturile grosolane care le fac raspuns:0 concluzie:tareeeeeeeee echipa cu arbitri si comisii

 •  24 Martie 2010, 10:05

Cat de mare trebuie sa fie frustrarea celor care tin cu steaua sa intre si sa comenteze pe site-ul celor de la Dinamo. "pistol cu apa" asa cum ii spui tu v-a ciuruit de fiecare data cand v-a prins. Iar de sniper ce sa mai zic.....si acum aveti insomnii de la golurile lui. Una peste alta fugiti la culcare ca anul acesta nu cred ca prindeti locul 6....sau poate printr-un miracol ca anul trecut in ultima etapa:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează