FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PRO TV, GSP.RO

Dinamoviștii au cumpărat aproape toate biletele pentru derby-ul cu Steaua » Câte tichete s-au vândut în total

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 20:40

Suporterii lui Dinamo încă speră la primul trofeu după o pauză de 4 ani și au unit rândurile înaintea returului semifinalelor Cupei României cu Steaua.

Suporterii roș-albilor vor umple din nou peluza rezervată lor, aceștia achiziționând până la ora redactării acestu articol (n.r. ora 20:40) 7.500 de bilete dintre cele 8.500 puse la dispoziție, anunță Digi. De partea cealaltă, fanii roș-albaștrilor nu s-au înghesuit la casele de bilete.

Aproximativ 12.000 de bilete s-au vândut în tabăra stelistă, ceea ce ar însemna că inelele superioare nu vor fi deschise. La ultimul derby dintre Steaua și Dinamo, din 10 aprilie, scor 1-1, au fost 48.632 de spectatori.

Meciul dintre Steaua și Dinamo se joacă miercuri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, returul semifinalei Cupei României. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Aprilie 2016, 15:59
Postat de steaua1986forever pe 20 Aprilie 2016, 02:58

Cred ca glumesti.....daca o sa vina 10000 de cetateni e minune. Astia de la fcsb vad ca ma spameaza cu mailuri ca sa iau bilete.(hahaha...nu dau 10 bani in buzunarul oierului nici mort)....Jenanti au mai ajuns! Super profesionist "compartiment de marketing" la echipa. Galeria (din nou) nu o sa vina. Cum de altfel nu a venit nici la celalalt meci (meciuri) asa ca mancatorii de seminte o sa fie din nou umiliti de o mana de minamoviste curioase. La meciul trecut au incercat sa cante ceva (mi-a spus cineva care a fost) si a iesit o ciorba, unii cantau ceva, altii altceva....astia nici "forzza Steaua" (uita cuvintele) nu sunt in stare sa spuna in acelasi timp, au dreptate cand rad patrupedele de ei...Oricum, din cate am inteles in zona peluzei au fost la meciul trecut cativa infiltrati care doreau sa para ceva "din galerie" dar se pare ca nimeni nu i-a recunoscut nici de la Nord nici de la Sud. Probabil era vorba de niste gorile trimise de prin Ilfov de un anumit "latifundiar" care vrea sa isi faca o noua galerie. Sunt aia care au si aruncat in teren cu niste chestii. Repet, baietii care au fost la meci nu au fost de la nici una din peluzele steliste. Probabil sunt "noua galerie fcsb", cine stie.

iti respect parerea,dar si armata e de vina pt ceea ce se intampla la steaua,creditoru si armata vor sa distruga tot

faneatiku
faneatiku  •  20 Aprilie 2016, 07:43
Postat de faneatikul pe 20 Aprilie 2016, 04:29

Doar cainii vor conta maine.

te-am rugat insistent sa stergi contul. Inventeaza-ti singur un nickname si nu mai face clone.

1425838917717550
John Milne  •  20 Aprilie 2016, 04:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează