FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN MEDIAŞ - DINAMO, JOI, 21:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii răspund acuzelor de dopaj: "Efectuăm controale suplimentare săptămînal. Nici un jucător nu a fost depistat pozitiv"

Dinamovişti au fost acuzaţi de dopaj
Dinamovişti au fost acuzaţi de dopaj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 18:41

Liviu Bătineanu a oferit un răspuns acuzelor aduse de oficialii de la Gaz Metan Mediaş, înaintea meciului retur din semifinalele Cupei României (joi, 21:30, PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO şi M.GSP.RO)

Medicul echipei FC Dinamo a declarat că, săptămînal, jucătorii "alb-roşii" sînt supuşi unor controale antidoping la două clinici particulare, plus cele efectuate la Agenţia Naţională Antidoping, toate avînd rezultate negative.

Citeşte şi: "Cîinii" nu mai bat pe nimeni, dar sînt suspectaţi că se dopează » "Mi s-a indicat să cer control antidoping la Dinamo"

"Activitatea de depistare a substanţelor interzise în sport, în România, este realizată de către Agenţia Naţională Antidoping. Aceste controale sînt permanente, nu numai în competiţie, ci şi în afara ei. La fel cum s-a întîmplat la toate echipele din România, jucătorii dinamovişti au fost supuşi în fiecare sezon competiţional la numeroase controale antidoping", a declarat Bătineanu, potrivit mediafax.

"Pentru ştiinţa domnului Horoba şi corecta informare a opiniei publice, există jucători nominalizaţi care pot fi controlaţi antidoping în orice moment al zilei, în orice locaţie, inclusiv la domiciliu. În afara acestor controale stabilite de Agenţia Naţională Antidoping, FC Dinamo Bucureşti efectuează controle medicale periodice, de laborator, tuturor componenţilor lotului. Concret, aceste investigaţii sînt realizate săptămînal la clinicile Biomedica şi Regina Maria. De la instituirea acestor controale antidoping şi pînă în prezent, nici un jucător aflat sub contract cu FC Dinamo Bucureşti nu a fost depistat pozitiv!", a precizat medicul Liviu Bătineanu, pentru site-ul oficial al clubului.

Preşedintele grupării Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că a primit două telefoane prin care era sfătuit să ceară efectuarea unui control antidoping jucătorilor formaţiei Dinamo, unde se petrec "lucruri necurate".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ionut.07
ionut.07  •  12 Aprilie 2012, 00:35

Nu e nevoie sa raspundeti tuturor semidoctilor...Mai rau ii bagat in ceata. Indiferenta si sfidarea e cea mai buna metoda de a te apara de ei.

alpin
alpin  •  11 Aprilie 2012, 20:03

Sigur, fac controale suplimentare! Ca sa vada daca raman urme!!! Bromantanul - preferatul Stelei! - nu mai poate fi depistat dupa 7 zile!!!

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Aprilie 2012, 19:44

De cand e Pedigree-ul pe lista substantelor interzise?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează