FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS HUNEDOARA - FCSB 3-5

Cere luarea de măsuri dure la FCSB: „Să-i amendeze pentru ce s-a întâmplat!”

FCSB s-a calificat cu emoții în „optimile” Cupei României. A avut nevoie de prelungiri pentru a trece de CS Hunedoara, 3-3 în timpul regulamentar și 2-0 în cele două reprize suplimentare +29   FOTO
FCSB s-a calificat cu emoții în „optimile” Cupei României. A avut nevoie de prelungiri pentru a trece de CS Hunedoara, 3-3 în timpul regulamentar și 2-0 în cele două reprize suplimentare

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 16:20 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 16:27

FCSB s-a calificat cu emoții în „optimile” Cupei României. A avut nevoie de prelungiri pentru a trece de CS Hunedoara, 3-3 în timpul regulamentar și 2-0 în cele două reprize suplimentare. Helmuth Duckadam (62 de ani), glorie a Stelei, taxează apatia din jocul vicecampioanei.

„Oaidă, la golul 3, a pierdut mingea superficial. Miron a strâns foarte târziu, iar adversarul a prins un șut senzațional. 

FCSB poate să-i amendeze pe acești jucători pentru dezinteres în joc! Depinde ce apare trecut în regulamentul de ordine interioară”, a declarat Duckadam în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Edward Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, a izbucnit la adresa jucătorilor săi, după chinul roș-albaștrilor de la Hunedoara. Acesta a dezvăluit că fotbaliștii vor plăti financiar pentru modul în care au tratat ultima parte a meciului.

Eu nu înțelegeam antrenorii care bagă echipa a doua în Cupă, după care făceau schimbări. Așa cum s-a întâmplat cu cei de la Botoșani, la Pitești. Au băgat 5 odată ca să câștige, dar n-au reușit să câștige. Acum însă am văzut că poți conduce cu 3-0 și să fii egalat și să tremuri. Aici nu ai mare lucru de spus, cred că Edi Iordănescu a spus tot. Hunedoara a făcut un meci foarte bun.
- Helmuth Duckadam, fost președinte de onoare FCSB

Cornel Dinu, după CS Hunedoara - FCSB: „Cristea și Miron sunt comici!”

Cornel Dinu, fundaș legendar al lui Dinamo, i-a ironizat pe Iulian Cristea și Andrei Miron, apărătorii centrali pe care Edi Iordănescu i-a folosit miercuri seară, în disputa cu CS Hunedoara, din Cupa României. Echipa din al treilea eșalon a reușit să marcheze trei goluri într-o repriză. 

„Cristea și Miron sunt comici. Sunt dezastru pentru echipă. Cred că și eu, la vârsta mea, care am fost fundaș, îi driblez. Acolo e nenorocirea pentru FCSB. E vina celor care i-au adus. La mine, nu ar fi fost nici copii de mingi. 

Cei de la Hunedoara au căzut fizic, au început să aibă crampe. Când nu te mai ajută fizicul, te lasă și căpățâna. Sunt legate între ele”, a spus Cornel Dinu, conform Prosport

Edi Iordănescu, supărat pe jucători după CS Hunedoara - FCSB

Corvinul e o echipă bună, dar asta nu înseamnă nimic. Vor plăti cu toții. Eu nu am accept așa ceva, eu nu tolerez. Când ai 3-0 cu o echipă din Liga 3, trebuie să ai maturitatea să securizezi rezultatul. Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar! Jucătorii vor suporta consecințele. 

Eu le țin spatele, iar ei trebuie să demonstreze anumite lucruri. Cine nu poate să ducă presiunea înseamnă că nu-și găsește locul aici. Sper că aceste lucruri să nu se mai întâmple.
- Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Ianis Stoica, după „dubla” din CS Hunedoara - FCSB

Citește și alte știri despre CS Hunedoara - FCSB: 

Edi Iordănescu, discurs furibund după chinul de la Hunedoara: „Vor plăti financiar! Eu nu accept așa ceva, e impardonabil!”

„Să ne punem un semn de întrebare pentru ce s-a întâmplat” » Constantin Budescu, îngândurat după emoțiile trăite la Hunedoara

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
ando89
ando89  •  23 Septembrie 2021, 17:43

Încearcă să-i între în grații lui jijica. Unde sunt vremurile când luai trei mii de euro pe lună pentru un raport scris de mână pe o coala A4: azi am fost o ora la tv... și după aia pe tine te-a trecut la minim pe economie, in timp ce teo a rămas la fel deși nu se chinuia la aceeași bani nici măcar cu hârtia aia plină de greseli gramaticale...

regal.sport.csa.selimbar
regal.sport.csa.selimbar  •  23 Septembrie 2021, 17:42
Postat de steaua_adevarata pe 23 Septembrie 2021, 17:21

La cat esti de prost chiar crezi ce scrii.

Prost este sa ții cu Dinamo si sa îți spui Steaua de Rușine

regal.sport.csa.selimbar
regal.sport.csa.selimbar  •  23 Septembrie 2021, 17:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează