FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CHINDIA - ASTRA 0-2, D. PREL.

Edi Iordănescu laudă un rival din Liga 1: "Apreciez foarte tare şi îl salut! E o lecţie de profesionism"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 21:08

După victoria obţinută în Cupa României împotriva celor de la Chindia Târgovişte, scor 2-0 după prelungiri, antrenorul Astrei, Edi Iordănescu, a criticat ieşirile din presă ale rivalilor şi l-a lăudat pe Devis Mangia, antrenorul celor de la CS U Craiova. 

...despre meciul cu Chindia: "Ne aşteptam la un joc foarte greu, cum sunt toate în Cupa României. Am încercat să aducem puţină prospeţime. Venim după un meci în care am avut un consum mental extraordinar, contra celor de la FCSB (n.r. 2-0), unde am muncit enorm. Am încercat să îi readuc pe jucători cu picioarele pe pământ. Am avut multe ocazii. Am construit din minutul 1 până în minutul 120. Acum mergem la Iaşi, ei au 2 zile în plus de odihnă. Am terminat jocul cu 3 jucători sub 21 de ani, vrem să ştie că au susţinerea noastră. Trebuie să iasă la rampă. Simt ambiţie şi dorinţă din partea lor. Încercăm să pregătim fiecare joc foarte atent, dar să nu uităm că ne autodepăşim"

...despre situaţia lui Alexandru Ioniţă: "Mă deranjează că se vorbeşte foarte mult despre anumiţi jucători. E vorba în principal despre Ioniţă. Nu îmi place când văd că oameni care reprezintă alte cluburi vorbesc foarte mult despre el. Termină anul viitor, mai are un an de contract. Apreciez foarte tare şi îl salut pe Devis Mangia care a spus acelaşi lucru. Lecţie de profesionism"

...despre Cupa României: "Cupa este un obiectiv. Încercăm să mergem mai departe. E bine că următoarea etapă este la anul şi avem timp să ne pregătim, să avem lotul complet la dispoziţie"

"În fotbalul românesc este un obicei de a se vorbi de jucătorii altor echipe atunci când campionatul este în desfășurare. Eu am mare respect pentru Iordănescu și Ioniță, de accea nu voi vorbi despre jucător"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

Până acum s-au calificat în "sferturi": Poli Iași, CSU Craiova, Botoșani, Gaz Metan, Dinamo, Hermannstadt și Astra. Singura necunoscută va fi decisă în înfruntarea ACS Poli Timişoara - FCSB, de la ora 21:30 (Detalii AICI).

Vezi şi: VIDEO Astra Giurgiu se califică în sferturile de finală ale Cupei României, după un meci tensionat, decis în prelungiri » Echipele care merg în "sferturi"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
372548439858446
MyPrecious Queen  •  30 Noiembrie 2017, 23:45
Postat de bogdan_c99 pe 30 Noiembrie 2017, 22:26

Ați rectificat...

Au rectificat doar in articol. In titlul de pe prima pagină tot 2-0 pt Chindia apare... Oare putem sa facem o sesizare la protecția consumatorului? :)))))

372548439858446
MyPrecious Queen  •  30 Noiembrie 2017, 23:43

Ps: aveți ora serverului cu 10 minute in urma! E chiar jenant... Nu aveți și voi pe cineva care sa verifice tot ce postați pe aici?

372548439858446
MyPrecious Queen  •  30 Noiembrie 2017, 23:41

În loc să moderezi comentariul mai bine puneai mana și le dadeai ălora un ghiont sa modifice scorul.... Va faceți de râs! Nu că ar fi prima data!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează