FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA

Ministrul Sportului a felicitat echipele din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe pentru calificarea în finalele de Cupă. Nu și pe Voluntari!

Eduard Novak // foto: captură YouTube
Eduard Novak // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 13:42 / Actualizat joi, 19 mai 2022 14:07

Eduard Novak (45 de ani), ministrul Sportului din România, a lăudat fotbaliștii din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe pentru calificarea în finalele Cupei Elitelor U19, respectiv Cupei României la seniori. Nu și pe cei de la FC Voluntari, adversara covăsnenilor în ultimul act.

În după-amiaza zilei în care vor avea loc finalele Cupei Elitelor U19, respectiv Cupei României, Eduard Novak, ministrul Sportului, a publicat pe contul oficial de Facebook un mesaj în care laudă fotbaliștii a 3 dintre cele 4 echipe implicate.

În ultimul act din Cupa Elitelor U19 se vor înfrunta Csikszereda și Sepsi OSK (ora 15:30), în vreme ce finala Cupei României va fi disputată de Sepsi OSK și de FC Voluntari (ora 20:30). Ilfovenii sunt singurii care nu s-au bucurat de felicitările ministrului.

Ce a spus Victor Becali despre posibila întoarcere a lui Moruțan la FCSB: „Mai clar de atât nu se poate”
FCSB
Ce a spus Victor Becali despre posibila întoarcere a lui Moruțan la FCSB: „Mai clar de atât nu se poate”

Eduard Novak felicită echipele din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe înainte de finalele Cupei Elitelor și Cupei României

Sunt foarte mândru de fotbaliștii din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe, pentru modul în care au demonstrat că seriozitatea și munca susținută reprezintă singura garanție a rezultatelor. 

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe joacă astăzi Finala Cupei României cu FC Voluntari, cu șanse mari la titlu, iar în deschiderea finalei de seniori vor juca Finala Cupei Elitelor U19 AFK Csikszereda și, din nou, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Un club pornit din visul a doi oameni, acum 11 ani, a reușit să obțină deja rezultate remarcabile în fotbal, ceea de dovedește că singurele lucruri care contează sunt managementul eficient și seriozitatea. Le doresc tuturor mult succes și îi felicit pentru aceste performanțe.

- Facebook @ Eduard Novak 

Mesajul a fost publicat și în limba maghiară, precum sunt toate postările ministrului.

Ministrul Sportului a felicitat echipele din Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe pentru calificarea în finalele de Cupă. Nu și pe Voluntari!

Miercurea Ciuc, respectiv Sfântu Gheorghe, sunt municipiile de reședință ale județelor cu cele mai mari procentaje de populație de etnie maghiară din România: Harghita (85,2%), respectiv Covasna (73,7%). Eduard Novak este originar din Miercurea Ciuc.

Contestat după ce a refuzat să recite imnul

Eduard Novak, ministru al Sportului din partea UDMR, a fost contestat în ultima perioadă ca urmare a unui moment televizat, în care a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

  • Plecând de la o discuție legată de momentul scandalos de la Campionatul Mondial de hochei din Slovenia, unde jucătorii României s-au aliniat la finalul meciului cu Ungaria și au asistat la intonarea „imnului Ținutului Secuiesc” - au existat voci care au acuzat că aceștia au cântat alături de suporteri -, ministrului Sportului, Eduard Novak, i-a fost propus la B1 TV să recite imnul României.
  • „O să încep eu, continuați dumneavoastră”, a fost provocarea lansată de moderatorul Dan Bucura.
  • A urmat un moment stânjenitor de tăcere, în care ministrul s-a blocat și a preferat să zâmbească. Bucura a terminat prima strofă, moment în care Novak a încuviințat din cap și s-a rezumat la a spune „Da, da”.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Spunea că „l-am ajutat pe Becali să fure Steaua”, acum susține altceva: „FCSB este Steaua, actele au trecut prin mâna mea!”

Mihai Stoica, persiflat de un oficial din Liga 1: „Adevărații conducători nu au timp să vorbească. Alții stau pe Facebook”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
1272979566060802
Jon Radu  •  19 Mai 2022, 22:11

Asta rade ca rata la barierà. Pai bài statul lui peste de ce *** niste *** ai faci ministrii si ai pui sà jure pe biblie cà o sà respecte Romania,si sà o apere dacà trimiti o *** ca asta care se ***e pe Romania. Nu e vorba cà este Ungur,si *** de Stelea delira cà el nu cantà imnul cà se simte ca si un sclav. La generalà dacà nu stii imnul,doamna iti trnteste un 3,si voi toti *** ai faceti ministri,sau sportivi de elità.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviuemil
liviuemil  •  19 Mai 2022, 21:50

Dispari din peisaj, bai loaza !!!

gazistu
gazistu  •  19 Mai 2022, 21:35

trebuia dat afara de la min Sportului in prima ora de la intonarea acelui cantecel !!!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close