FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA, ELIMINATĂ DIN NOU DIN CUPA ROMÂNIEI!

Emerich Ienei: "Nu e vina lui Stoichiţă pentru eşec, jucătorii Stelei nu ştiu să finalizeze" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2009 00:00

Emerich Ienei consideră că Steaua a făcut un joc bun cu Gloria în ciuda faptului că nu a reuşit să se impună în faţa echipei pregătite de Florin Halagian şi mărturiseşte că nu îşi explică ratările oamenilor de atac ai roş-albaştrilor.

"Partida a avut un nivel bun, dar nu ştiu de ce au fost asemenea erori la finalizare. Nu din cauza lui Stoichiţă s-a ratat calificarea, nu el trebuie să-i înveţe să dea gol. Un antrenor al unei formaţii cum e Steaua perfecţionează, nu arată cum se procedează în situaţiile elementare.

Cînd eram la echipă, făceam pariuri cu atacanţii la antrenamente, îi lăsam singuri cu portarul şi le spuneam că din 5 încercări nu reuşesc mai mult de două, trei goluri. Există două trofee importante în timpul unei stagiuni, campionatul şi Cupa.

Nu cred că băieţii au fost relaxaţi, am văzut crispare pe feţele lor. Arbitrajul? Nu cred că poate fi contestat. Mi-a plăcut Istvan Kovacs. Eliminările au fost corecte, la Onicaş mi se pare lipsă de educaţie sportivă. A făcut un fault inutil la mijlocul terenului", a spus Emerich Ienei pentru gsp.ro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
 •  29 Octombrie 2009, 18:07

se batea cu caramida in piept ca va arata de ce este in stare in meciul din cupa,doar atat poate?

 •  29 Octombrie 2009, 15:54

Indiferent de scuzele si explicatiile conducatorilor vremelnici din ghencea,in vara se vor implini 4 ani de cind steaua nu a mai castigat nimic.Ce zici de aroganta asta,ciobanule

 •  29 Octombrie 2009, 14:59

bai orfane, sa te scuipe pe tine si pe m.a-ta onicas, ok?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează