FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASU POLI - ACS POLI

EXCLUSIV Azi e șocul șaisprezecimilor Cupei dintre ASU Poli - ACS Poli » Mesaj clar al conducerii echipei din Liga 1 pentru jucători și Ionuț Popa după dezastrul cu FCSB

FOTO: Cotidianul.ro
FOTO: Cotidianul.ro

Articol de - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 09:33

ASU Poli și ACS Poli Timișoara se înfruntă azi, de la ora 18:00, în direct la TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO. Partida este una foarte importantă, nu doar pentru cele două echipe, ci și pentru antrenorul Ionuț Popa.

ACS Poli vine după dezastrul de la București, unde a pierdut pe Arena Națională cu FCSB, scor 0-7. Vicepreședintele clubului, Radu Birlică, strânge rândurile și speră într-o tresărire de orgoliu a jucătorilor:

"Echipa trebuie să-și revină. Să demonstrăm că suntem o formație de Liga 1, cu pretenții de play-off. Va fi sigur un meci interesant, între două echipe timișorene. Sperăm să fie un spectacol bun publicului. Nu ne este teamă după acel 0-7 de la București. Avem un colectiv bun, care strânge rândurile în momentele grele. Trebuie să învățăm din acest eșec. Jucătorii au valoare, mă bazez pe ei", a zis Radu Birlică pentru GSP.RO.

Întrebat despre ce se va întâmpla cu Ionuț Popa în cazul în care echipa va fi eliminată, oficialul bănățenilor a răspuns:

"Exclud un eșec, nici nu vreau să mă gândesc. Avem mare încredere în domnul Popa, am purtat discuții cu el. Are încrederea noastră, a salvat echipa de la retrogradare, a făcut lucruri bune. Este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni antrenori din România. Dar, știți cum este, pe orice antrenor doar rezultatele îl țin".

"Nu subestimam deloc echipa celor de la ASU. Apreciez ceea ce se întâmplă acolo. Băieții trebuie să-și dea seama de valoarea acestui joc și să demonstreze care este echipa de Liga 1. Publicul timișorean va fi la stadion în ciuda vremii deloc bune" Radu Birlică, vicepreședinte ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  25 Octombrie 2017, 10:46

Rusine RECASUL sunteti cirpa ciobanului si finantati din bani publici golanilor rusinee baaaaaaa *** becalioti ar trebui depunctati ait FCSB u cit si RECASUL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  25 Octombrie 2017, 10:18

ȘOCUL șaisprezecimilor?! Mai degrabă CATACLISMUL!!! :D hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close