FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA

EXCLUSIV FRF a decis unde se va juca finala Cupei României + Craiova va găzdui o altă finală

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 15:12

GSP.ro a aflat că finala Cupei României de pe 27 mai se va juca pe Arena Națională din București. Supercupa României va avea loc la Craiova.

Deși s-a luat în considerare ca ultimul act să se dispute pe noua arenă din Craiova, oficialii FRF au decis să respecte dorința suporterilor olteni ca finala să nu se joace pe stadionul "Ion Oblemenco". (Detalii AICI!)

În prima manșă a semifinalelor U Craiova s-a impus pe teren propriu, scor 5-1 cu FC Botoșani, iar Hermannstadt, echipă din liga secundă, a câștigat cu 1-0 în fața lui Gaz Metan. Returul va avea loc pe 9, la Botoșani, și pe 10 mai, la Mediaș.

"Finala Cupei României se va disputa pe Arena Națională. Propunerea FRF vine în urma unei analize de context în care am considerat că nu ar fi fost corect în spiritul competiției să se dispute pe terenul unei echipe din semifinale. Decizia aceasta e cea ideală", a declarat Burleanu.

"Supercupa României se va juca pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în luna iulie" Răzvan Burleanu

Citește și: Protest incredibil! Motivul pentru care fanii Universității nu vor finala Cupei României la Craiova: "Cerem clubului să refuze!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sorinvision
sorinvision  •  08 Mai 2018, 08:59

Finala Cupei Romaniei nu prea are cum sa mai scape Craiovei. Supercupa este si mai dificila pentru Craiova si este bine daca se joaca pe Ion Oblemenco.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  07 Mai 2018, 20:31

Aiureli, nu e foarte clar ce i s-a promis Craiovei pt vot dar cu siguranta, Burleanu n-a trimis finala la Bucuresti doar pt ca a trimis un comunicat absurd o grupare minuscula, rupta din adevarata galerie care acum sustine echipa din judet. Insignifianta factiune rebela care a ales sa sustina noua echipa era platita de Olguta fiind alcatuita din ultrasii cei mai lipsiti de scrupule, porecliti in Craiova, oamenii cu cocoasa. Eu tin cu CSU Craiova, insa nu ma identific nicio clipa cu acel grup de suporteri platiti, sunt doar microbist si n-am rabdare sa astept ani de zile pt a vedea o echipa performanta de fotbal din Craiova. Daca ar castiga cupa, va fi primulk trofeu pt aceasta echipa care este o alta echipa, nu Universitatea Craiova, indiferent cate procese ar fi castigat referitor la palmares. De fapt acel blat ordinar de la Cluj m-a indepartat si a indepartat multi suporteri pe care echipa ii castigase prin jocul generos inspirat de Multescu, nu de Mangia. S-ar putea sa piarda jumatate din suporteri daca echipa nu va invinge Steaua (nu fcsb cum a dictat antijustitia romaneasca). Al doilea blat sau o alta infrangere in fata echipei lui Jiji ar fi de neiertat.

1571879562884615
Mișu Tudorașcu  •  07 Mai 2018, 18:37

CSU niciodata stiinta

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close