FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA – DINAMO, 1 NOIEMBRIE, 19:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GPSP.RO

EXCLUSIV Mesaj clar pentru Dinamo de la șeful celor de la Csikszereda: "Pentru noi, acest meci nu înseamnă nimic" » Două variante pentru disputarea partidei

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 15:37

Szondi Zoltan, președinte la AFK Csikszereda, a vorbit pentru GSP.RO despre meciul cu Dinamo, din optimile Cupei României.

Szondi Zoltan a spus că pentru echipa din Liga a 3-a este mai importantă lupta pentru promovare și că meciul, programat pe 1 noiembrie, la ora 19:00, s-ar putea juca la Sfântu Gheorghe.

"Pentru noi, acest meci cu Dinamo nu înseamnă nimic. Poate vă surprinde, dar pentru noi prioritar este să promovăm în Liga a 2-a.

Vom încerca totuși să organizăm acest meci la Miercurea Ciuc, facem eforturi pentru a aduce o nocturnă. În cazul în care nu vom reuși, cu bunăvoința domnului ‎Laszlo Dioszegi, de la Sfântu Gheorghe, am primit acceptul să mergem să jucăm acolo. Va fi foarte greu, plecăm cu șansa a doua și pentru că Dinamo nu merge deloc bine în campionat și probabil Cupa este importantă pentru cei de acolo", a declarat Szondi Zoltan pentru GSP.ro.

"Știu că nu suntem iubiți nicăieri în deplasare, dar acum vom juca acasă. Cred că și la noi, dar și la Sf. Gheorghe, galeria lui Dinamo va fi acoperită de fanii noștri. Cred că o calificare este un bonus pentru noi"Szondi Zoltan

Citește și: FRF a anunțat programul optimilor Cupei României » FCSB și Dinamo joacă în aceeași zi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adicn
adicn  •  18 Octombrie 2018, 16:50

Io unu-s dintre ăia, cazuri ˝atipice˝..când joacă românii, indiferent cine-s, nu pot ține cu ăilalți.

adicn
adicn  •  18 Octombrie 2018, 16:48
Postat de conasu_boeru pe 03 Octombrie 2018, 17:31

Când o să simțiți țara asta ca făcând parte din ea și nu mai afișați și arborați toate cârpele în locul drapelului național când în școli și la competiții o să se vorbească limba romană și o să se intoneze imnul național al Romaniei, o să fiți priviți cu respect ! Până atunci ...cu scârbă !

Io de mult le zic treaba asta, boerule, pe oriunde-i prind. Din păcate, conducătorii lor, profită de situația săracă din zonă, inflamându-i pe proști, prin discursuri secesioniste și lipsite de respect la adresa țării unde s-au născut și locuiesc.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  03 Octombrie 2018, 17:47

Cum zici tu, şogore!Poate vă alegeți şi voi un nume de echipă care să poată fi pronunțat!Nici nu vreau să mă gândesc cum sună cântecele galeriei voastre, dacă aveți aşa ceva!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează