FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // Noi probleme la Giurgiu! Astra riscă să rămână fără jucători!

Astra Giurgiu - jucători
Astra Giurgiu - jucători

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2019 20:59

Deși Ioan Niculae a anunțat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că a plătit două dintre cele cinci salarii restante, jucătorii de la Astra Giurgiu tot și-au depus memoriile!

Patronul echipei din Giurgiu a plătit un salariu ieri, unul astăzi și ar urma să mai achite o parte din restanțe până la ora meciului cu Viitorul din finala Cupei României, de sâmbătă, ora 20:00.

Surse din cadrul clubului giurgiuvean au dezvăluit însă că o parte dintre jucătorii lui Costel Enache ar fi depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

Pentru a nu-și pierde jucătorii, Ioan Niculae a dat un termen limită pentru achitarea datoriilor: mâine după-amiază, până în ora 16, când se închid băncile.

VEZI ȘI:

ASTRA - VIITORUL, FINALA CUPEI ROMÂNIEI // EXCLUSIV Ioan Niculae anunță că a achitat din datorii și dezvăluie bonusul pus la bătaie pentru cucerirea trofeului + Dani Coman continuă ca președinte

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
fairplayromania
fairplayromania  •  24 Mai 2019, 04:07

Nea Niculae, nu fi fraier şi nu da bani la lăutari....păi ce, ãştia sunt fotbalişti? Vin semnează dupa care incep manelele,tatuajele,tigarile.... Lasă- i liberi de contract, ca în 2 saptamîni se intorc tot la tine....pe gratis...

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Mai 2019, 23:53

Deci baieti,Niculae da banii miine dupa amiaza dupa ce se-nchid bancile.Ce aveti azi in buzunare o sa aveti si miine cu alte cuvinte.Tzeapa...

alx_sorin
alx_sorin  •  23 Mai 2019, 22:44
Postat de dinamo_fan pe 23 Mai 2019, 21:58

poate se uita si Rednic al nostru dupa 2-3 jucatori de la Astra...ca sunt jucatori care ne-au capacit in ultimii ani pe unde ne-au prins. nu tot rebuturi si retrogradati...

Luana e interesata de comision, nu de jucatori...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close