FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB - DINAMO 1-0

EXCLUSIV Ironii după FCSB - Dinamo: „Portarul lor putea să aibă și 12 ani”

FCSB - Dinamo 1-0. Sursă foto: Instagram.com/FCDinamoOficial
FCSB - Dinamo 1-0. Sursă foto: Instagram.com/FCDinamoOficial

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 01:32 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 16:15

Dinamo a pierdut și returul din Cupă cu FCSB, 0-1 (0-4 la general), accentuând și mai mult impresia dezamăgitoare lăsată în actualul sezon.

Invitat la GSP Live pentru a analiza derby-ul, legenda dinamovistă Ion Marin (65 de ani) a tras concluziile eșecului cu marea rivală, vorbind cu îngrijorare despre direcția în care se îndreaptă echipa alături de care a câștigat cinci titluri și două Cupe ale României. 

„Sunt un pic îngrijorat de câteva lucruri pe care le-am sezizat. Mă îngrijorează fluctuațiile de formă ale unor jucători, mă refer la Ante Puljic. La ultima partidă (n.a - 3-1 versus Clinceni), jucase excelent, iar acum a făcut o partidă slabă, fără să se sincronizeze, fără să dubleze, fără să aibă o siguranță. A fost foarte ușor depășit. 

Dinamo mi s-a părut obosită, fără explozie. Jucătorii de la FCSB au fost întotdeauna primii la minge, în timp ce jucătorii lui Dinamo au fost întârziați și lenți. Dinamo trebuie să mai lucreze la organizare și comunicare. 

Să fac o glumă, portarul FCSB-ului putea să aibă și 12 ani, că Dinamo a avut doar două-trei șuturi tot meciul”, a spus Ion Marin, la GSP Live.

Ion Marin: „Bă copii, puneți un pic de suflet pentru clubul ăsta!”

Fostul mare jucător al lui Dinamo a vorbit despre finalul incendiar de play-out, unde roș-albii sunt implicați în lupta pentru evitarea retrogradării. Ion Marin și-ar dori să vadă o altă atitudine din partea echipei lui Adrian Mihalcea. 

„Trebuie să se dea totul pentru evitarea retrogradării. Meciul cu Poli Iași, o echipă în creștere de formă, e unul foarte dificil, e capital! E nevoie de concentrare maximă, de dăruire. Bă copii, puneți un pic de suflet pentru clubul ăsta! Nu puteți fi atât de mulțumiți cu situația în care sunteți!

Trebuie un pic de dăruire și atitudine, un pic de sacrificiu. Jucătorii trebuie să înțeleagă că Dinamo are nevoie de ajutorul lor! Nu e de glumit!”, a declarat Ion Marin. 

Noi n-avem timp de lupte interne. N-avem timp de explicații, fraților! Echipa trebuie să joace. Să sperăm că Adi Mihalcea va fi inspirat în meciurile rămase și va alege cei mai buni jucători și va face cele mai bune schimbări - Ion Marin

11 ania evoluat Ion Marin pentru Dinamo, între 1974 și 1985

EXCLUSIV Ironii după FCSB - Dinamo: „Portarul lor putea să aibă și 12 ani”
  • Cvintuplu campion cu Dinamo, Ion Marin nu concepe ca Dinamo să retrogradeze / Captură GSP Live

VIDEO. Prunea, reacție incendiară la GSP Live, după o nouă înfrângere, 0-1 cu FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea știe ce va face Rednic înaintea duelului decisiv din play-out: „Cei de la Iași au fost deștepți”

Adrian Mihalcea vorbește despre transferul mult dorit: „Are o experiență fantastică!”

UPDATE Federația s-a sesizat după materialul de pe GSP.ro » Dinamo nu are nici o șansă de a câștiga la „masa verde”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
jercalau11
jercalau11  •  09 Iulie 2020, 11:04

Cu Daniel Popa atacant puteau sa puna o pendula in poarta. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează