FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC U CRAIOVA 1948

FC U Craiova revine pe „Ion Oblemenco”! Olguța Vasilescu a aprobat cererea echipei lui Adrian Mititelu

Lia Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, a acceptat solicitarea formulată de clubul lui Adrian Mititelu. Sursă foto: Facebook
Lia Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, a acceptat solicitarea formulată de clubul lui Adrian Mititelu. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 18:49 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 19:08

FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, e calificată în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, acolo unde va da peste ASU Poli Timișoara. 

Partida se va disputa pe „Ion Oblemenco”, după ce Lia Olguța Vasilescu, edilul Craiovei, a acceptat solicitarea formulată de clubul lui Adrian Mititelu.

„Cererea formulată de clubul nostru către Primăria Craiova pentru ca jocul dintre FC U Craiova 1948 și ASU Poli Timișoara, din cadrul șaisprezecimilor Cupei României, să se joace pe Stadionul Ion Oblemenco, a fost aprobată. Partida de cupă va avea loc pe 28 noiembrie, la ora 18:00”, se arată în comunicatul emis astăzi de FC U Craiova 1948. 

Bilete virtuale pentru meciul FC U Craiova 1948 - ASU Poli 

Cum partida nu se va putea disputa cu spectatori din cauza situației epidemiologice din România, oficialii oltenilor au luat decizia să comercializeze bilete online pentru aceastî partidă. Astfel, fanii alb-albaștrilor pot achiziționa bilete virtuale în valoare de 10 RON pentru partida împotriva echipei ASU Poli Timișoara, atât de pe pagina oficială de facebook și de pe site-ul oficial, cât și de pe eventim.ro.

De la inaugurarea ultramodernei arene, formația alb-albastră a disputat un singur meci în fosta casă: înfrângerea cu U Cluj, 2-3, din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, meci disputat toamna trecută. La acel meci, FC U Craiova a adunat aproximativ 6.000 de spectatori pe „Ion Oblemenco”.

Cererea formulată de FC U Craiova 1948: 

FC U Craiova revine pe „Ion Oblemenco”! Olguța Vasilescu a aprobat cererea echipei lui Adrian Mititelu

Cererea a fost semnată de Adrian Mititelu, patronul oltean care ispășește în prezent condamnarea de 3 ani de închisoare pentru evaziune fiscală la transferul lui Mihai Costea la FCS. 

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Discurs-manifest al unui fost fotbalist al lui Gigi Becali: „Asta e cea mai mare rușine pentru nația românească!”

DINAMO. EXCLUSIV La cât se ridică suma pe care „câinii” trebuie s-o achite urgent ca să scape de depunctare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
372495937393913
Raul Muresan  •  21 Noiembrie 2020, 05:23

Olguta..E clona..făcătură.. E ciuma rosie...rotaru..sandu dragomir psd...totul trebuie inchis.. haide craiova lui mititel...haide u cj

suporterucv
suporterucv  •  20 Noiembrie 2020, 14:33

Stiinta a murit in 1991 (cel mult 94). Apoi clona ei (FCU) s-a dus si ea in 2014 - FALIMENT. Nu mai exista Stiinta !! Ce avem acum este o noua echipa... o noua Universitatea. E bine si asa ...decat deloc !! Palmaresul este in mintea suporterilor !

ctbilu
ctbilu  •  20 Noiembrie 2020, 09:51
Postat de vidoq pe 19 Noiembrie 2020, 19:53

Bun venit acasa, STIINTA!!

Bine a venit ca sa aiba de unde pleca... :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează