FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FCSB

Gigi Becali dă afară 8 jucători de la FCSB: „Să stea pe bancă și să înghețe cu coasta fisurată!”

Gigi Becali, patron FCSB +5   FOTO
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 09:37 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 10:11

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat că „șapte sau opt jucători” nu vor pleca în cantonamentul de iarnă alături de restul echipei, urmând să se despartă de echipa „roș-albastră”. Printre „exilați” se numără jucători pe care i-a cumpărat cu sume importante, precum Radu Boboc, Andrei Dumiter și Marco Dulca.

FCSB a învins-o luni seara pe CS Mioveni, 5-1, și va juca următorul meci la Botoșani, în Cupa României, joi, de la ora 20:00, live pe GSP.ro, la TV pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport. 

Gigi Becali dorește să utilizeze la acel meci jucătorii aflați pe lista neagră, de care vrea să scape în această iarnă, dar o parte dintre aceștia s-au plâns de probleme medicale. În replică, latifundiarul a ordonat să fie luați în lot și ținuți pe bancă „să înghețe”.

Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „Viitorul e al nostru!”
Japonia - Croația 1-1 (1-3 la pen.)
Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „Viitorul e al nostru!”

Gigi Becali: „Nu mai avem în vedere 7 sau 8 jucători. Nu mai vin în cantonament”

„Nu ne mai gândim la Cupă, la Botoşani o să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Dar în mod normal ar trebui să câștige și ăia care vor juca.

Este vorba despre şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi.

Au început... Unul că are coasta nu ştiu cum, Dulca, altul la fel. Eu am zis «bine, mă, joacă aşa cu coasta fisurată». Îi duceţi pe bancă acolo! Ei sunt mari fotbalişti şi nu vor să facă deplasările. Lasă-i măcar să îngheţe pe banii pe care-i iau!

M-au supărat, din moment ce plătești sute de mii de euro, vrei să-l dai gratis şi el nu vrea să plece. Du-te, bă, am dat bani pe tine. De ce să stai aici dacă nu joci? Ce rost are să stai dacă nu joci? Du-te acolo şi joacă fotbal! Am pierdut banii şi la revedere, du-te şi joacă fotbal!”, a afirmat Becali la PrimaSport.

Gigi Becali: „Dulca nu prea vrea să meargă la Chindia”

Printre cei de care Becali vrea să scape se numără și Marco Dulca, mijlocaș adus de la Chindia Târgoviște. În România, acesta are doar varianta de a reveni la echipa dâmbovițeană, o situație care nu îi convine.

„Cine nu a primit şanse? Boboc, Dumiter? Toţi au primit şanse! Eu nu am nimic cu ei, atât pot ei. Dacă ei sunt de echipă mică, du-te, bă, poate joci bine acolo şi pleci în străinătate.

Pe Dulca îl vor la Târgovişte, dar stai să vezi, că nu prea vrea. De ce să nu te duci acolo să joci fotbal? Ce să găsească mai bun?”, a încheiat patronul FCSB-ului.

Jucătorii „pe făraș” la FCSB

Pe lângă jucătorii menționați de Becali, Andrei Dumiter, Radu Boboc și Marco Dulca, pe lista neagră a acestuia se mai află:

  • Ianis Stoica, pentru care Becali caută variantă de împrumut; 
  • Rachid Bouhenna, despre care Becali a afirmat în repetate rânduri că va pleca în iarnă sau cel târziu la vară; 
  • Bogdan Rusu, pe care plănuiește să-l dea înapoi la CS Mioveni; 
  • Florin Achim, fundașul dreapta care a jucat un singur minut la FCSB, deși a semnat în februarie 2022.

Ianis Stoica a refuzat să meargă la U Cluj

Printre cei care refuză soluțiile găsite de Becali se numără și Ianis Stoica. FCSB rezolvase împrumutul lui Ianis la U Cluj, dar fotbalistul s-a opus.

Gabi Giurgiu, directorul sportiv al celor de la U Cluj, a afirmat deunăzi pentru GSP.ro: „Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară”.

VIDEO cu declarațiile antrenorului Leo Strizu după FCSB - CS Mioveni 5-1

Mai multe știri despre FCSB: 

A dat gol cu CS Mioveni, dar Gigi Becali îi anunță plecarea de la FCSB: „M-am înțeles cu clubul!”

Gigi Becali a explicat înlocuirea lui Oaidă din minutul 25: „Ca să dea Edjouma gol!” + a criticat un singur jucător din meciul cu Mioveni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  08 Decembrie 2022, 00:07

Dulca are salariu mai bun la Fcsb decat pot cei de la Chindia sa-i ofere.

parpalache
parpalache  •  07 Decembrie 2022, 13:21

Ii va trimite la naționala!Ca sa-i vânda!

quattro21
quattro21  •  06 Decembrie 2022, 23:15

Daca imi dati o alternativa la o publicatie online romaneasca de sport promit sa nu mai accesez gsp. Nu puteti promova la nesfarsit un puscarias si un parvenit.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează