FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - FCU CRAIOVA 0-1

Concluziile lui Adrian Mutu după victoria cu Petrolul + ce mesaj le transmite jucătorilor

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 21:02 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 21:16

Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul lui FCU Craiova 1948, a trasat principalele concluzii după victoria reușită de olteni cu Petrolul, scor 1-0, în „16-imile” de finală ale Cupei României.

„E o victorie importantă pentru moralul nostru și pentru avansarea în Cupă. Trecem, nemeritat, printr-o perioadă dificilă în campionat, iar astăzi am obținut o victorie binevenită contra unei formații foarte bune. 

A fost un ritm bun, ritm de Liga 1. Am fost mai atenți la fazele fixe. Am închis bine jocul. Pe final, am încercat să-i prindem pe contraatac, dar nu ne-a ieșit”, a spus Mutu. 

Adrian Mutu: „Băieții ar trebui să joace mai relaxați”

„Echipa a avut o atitudine potrivită și vreau să-i felicit pe băieți. Urmează deplasarea de la Botoșani, avem nevoie de puncte în campionat. Băieții ar trebui să joace mai relaxați, ei au calitate foarte bună. Uneori, se vede un trac în exprimarea lor. Cred că, pentru moral, această victorie e foarte bună.

A fost o atmosferă de Liga 1. Îi așteptăm pe cei de la Petrolul să promoveze, Liga 1 are nevoie de astfel de echipă. Merită felicitați pentru parcursul pe care-l au în acest campionat, le țin pumnii”, a spus Mutu, la Digi Sport. 

Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+34 FOTO
„Îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'” » Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova
PETROLUL - FCU CRAIOVA
„Îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'” » Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

Petrolul Ploiești - FCU Craiova 1948, cel mai așteptat duel al zilei din „16-imile” Cupei României, a născut și incidente între ultrașii celor două combatante.

Rivalitatea dintre cele două galerii, una dintre cele mai aprige din fotbalul românesc, a provocat tensiuni și la partida de astăzi. Față în față pentru prima oară în ultimii 8 ani, suporterii celor două echipe nu s-au menajat. 

Pe durata primei reprize, ultrașii din Peluza Sud 1997, prezenți în număr mare la Ploiești, s-au înjurat în permanență cu cei ai Petrolului. Mai mult, fanii oltenilor au aruncat cu torțe și alte materiale pirotehnice în zona unde se aflau fanii prahoveni.

În replică, susținătorii „Găzarii” au pregătit și un mesaj ironic la adresa rivalilor Craiovei: „Perverșilor, îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'”. Fanii craioveni au avut motive să fie furioși. Din informațiile oferite de fotoreporterul GSP prezent la stadion, aceștia au găsit vaselină pe scaunele din peluza rezervată oaspeților.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO+VIDEO „Îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'” » Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

FOTO Petrolul Ploiești - FCU Craiova 0-1. Mutu respiră! Oltenii câștigă un meci extrem de tensionat și merg în „optimi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kuba
kuba  •  22 Septembrie 2021, 10:59

Draga Mutu, Nu mai retrage echipa când esti in avantaj sau ai egalat! Ataca! Chiar dacă pierdem cu 5-4 dar ataca! Echipa are potențial trebuie sa mai lucrezi la apărare! Forța Stiinta!!!!!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Septembrie 2021, 09:05

Domnul arbitru de la meciul cu FCSB o fi vazut meciul acesta? Asa se arbitreaza, ***, nu sa fluieri toate simularile vizibile si din cer.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1948
1948  •  21 Septembrie 2021, 22:51
Postat de observator_ipohondru pe 21 Septembrie 2021, 22:32

Ploiestenii la pamant, niste cotonogari tolerati de Mladenovici. Arbtrajul a avut sarcina sa usureze sarcina Botosaniului. Dupa ce pe plan intern arbitrii decid cine ia campionatul si cupa, ne miram ca afara luam bataie fara drept de apel. Acolo arbitrii sunt corecti.

din contra....arbitrajul a fost senzational si a dus la scene comice ,in care fotbalistii ,dupa ce cadeau ca loviti de torpile si se vaitau si se rostogoleau,vazand ca nu i baga nimeni in seama ,se ridicau dupa un minut si zburdau ca iepurii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează