FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

FOTO EXCLUSIV Explicație emoționantă pentru un gest inedit » Eroul Craiovei dezvăluie: „L-au împușcat acum o lună”

Terell Ondaan / Sursă foto: GSP +38   FOTO
Terell Ondaan / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 21:29 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 21:51

Terell Ondaan (28 de ani) a fost decisiv în victoria reușită de FCU Craiova cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, în „16-imile” de finală ale Cupei României.

Imediat după reușita din minutul 52, Terell Ondaan a sărbătorit golul lângă sectorul ocupat de suporterii oaspeților. După ce a fost îmbrățișat de colegi, fotbalistul din Guyana a apelat la un gest inedit, pe care chiar el l-a explicat la finalul meciului.

Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+34 FOTO

Prietenul meu, unul foarte bun, a fost împușcat acum o lună, în Israel. I-am dedicat acest gol”, a spus Terell Ondaan la finalul partidei, conform Digi Sport. 

Specialiștii din Olanda îl caracterizează pe Terell Ondaan: „Rapid, agil, tehnic și puternic”

Terell Ondaan este un fotbalist polivalent. Joacă atât pe postul de atacant, cât și pe cel de extremă. Este un jucător format la Ajax Amsterdam, evoluând în prima ligă olandeză în peste 100 de meciuri oficiale, înscriind de 4 ori pentru echipe precum NEC Nijmegen, PEC Zwolle și Excelsior Rotterdam. 

În 2015, pe când juca la Willem II Tilburg a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și a stat 8 luni departe de teren. Din acel moment, Terell Ondaan nu și-a mai regăsit forma care îl propulsase la naționala de tineret U21 a Olandei. Totuși, specialiștii din Olanda îl caracterizează „rapid, agil, tehnic și puternic”.

3 selecțiiare Terell Ondaan pentru naționala statului Guyana

Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

Petrolul Ploiești - FCU Craiova 1948, cel mai așteptat duel al zilei din „16-imile” Cupei României, a născut și incidente între ultrașii celor două combatante.

Rivalitatea dintre cele două galerii, una dintre cele mai aprige din fotbalul românesc, a provocat tensiuni și la partida de astăzi. Față în față pentru prima oară în ultimii 8 ani, suporterii celor două echipe nu s-au menajat. 

Pe durata primei reprize, ultrașii din Peluza Sud 1997, prezenți în număr mare la Ploiești, s-au înjurat în permanență cu cei ai Petrolului. Mai mult, fanii oltenilor au aruncat cu torțe și alte materiale pirotehnice în zona unde se aflau fanii prahoveni.

În replică, susținătorii „Găzarii” au pregătit și un mesaj ironic la adresa rivalilor Craiovei: „Perverșilor, îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'”. Fanii craioveni au avut motive să fie furioși. Din informațiile oferite de fotoreporterul GSP prezent la stadion, aceștia au găsit vaselină pe scaunele din peluza rezervată oaspeților.

Citește și alte știri de actualitate: 

Concluziile lui Adrian Mutu după victoria cu Petrolul + ce mesaj le transmite jucătorilor

FOTO+VIDEO „Îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'” » Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
4311430252245491
Blondu Iulian  •  22 Septembrie 2021, 20:17

Raed vezi ca le zice "lupii galbeni" nu "gazarii"!documenteaza te si apoi scrie un articol

george.br
george.br  •  22 Septembrie 2021, 16:28

Pentru cei doi critici vehementi ai antrenorului: nu credeti ca va cam pripiti sarind la gatul lui Mutu? Lotul de jucatori a fost schimbat in proportie de 75%, din care unii au venit foarte tarziu, dupa stagiul centralizat de pregatire. Aveti impresia ca ar avea vreun buton magic de resetare a jocului, pe care nu il foloseste?

kuba
kuba  •  22 Septembrie 2021, 11:39
Postat de 1948 pe 22 Septembrie 2021, 11:17

cred ca valul remanierii o sa l ia si pe Mutu. In halul in care joaca echipa asta de amatori, nu vad cum ar putea sa mai faca 5,6 pcte pana la iarna. Cine ii tine in brate pe ratatii de albu si negru ,ca sa nu mai amintesc de zeroul barat dialo?

Albu și Negru ( ce ciudat suna ) sunt febletile lui Moș Mititelu! Ăștia doi și cu Balan ar trebui retrogradați la echipa a doua!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează