FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALĂ / TUR

FOTO Derby arzător doar în tribune! Dinamo și Steaua au remizat în turul semifinalelor Cupei României, 0-0

Foto: Alex Nicodim +45   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 18:27

A 25-a întâlnire dintre Dinamo și Steaua în Cupa României s-a terminat la egalitate, 0-0, însă a avut parte de o atmosferă superbă datorită suporterilor "câinilor". Galeria stelistă n-a fost prezentă la meci nici de această dată.

 Vezi meciul liveTEXT

DINAMO - STEAUA 0-0

*dinamoviștii au cerut penalty în minutul 18 (DETALII AICI)
*
suporterii "câinilor" creează o atmosferă de derby adevărat (DETALII AICI)

Jocul din prima manșă a semifinalelor Cupei a început foarte bine pentru roș-albaștri și primul care și-a încercat norocul a fost Chipciu, în minutul 8, însă șutul său de la 25 de metri a trecut mult peste poarta gazdelor.

Zece minute mai târziu, dinamoviștii au cerut penalty la un balon respins de Tamaș, însă reluările i-au dat dreptate arbitrului, arătând că fundașul roș-albaștrilor avea mâna lipită de corp.

Prima repriză s-a încheiat cu ocazia fostului dinamovist Gabi Tamaș, care a reluat spectaculos pe spate, după o lovitură liberă, dar mingea s-a dus puțin peste poarta lui Cerniauskas.

Imediat cum cele două formații au ieșit de la cabine, Steaua a mai ratat o bună ocazie de gol prin Papp, care a reluat cu capul din 6 metri, dar a lovit balonul creștetul capului și mingea s-a dus peste poarta gazdelor.

În minutul 64, Rotariu a fost la un pas de gol după ce a reușit să-și depășească un adversar, însă șutul său n-a prins cadrul porții.

Cu 4 minute înainte de final, Stanciu a prins un șut superb de la 25 de metri, dar mingea a lovit bara din dreapta porții lui Cerniauskas și fundașii "câinilor" au respins balonul înainte ca acesta să ajungă la Enache care se afla în zonă.

În cealaltă semifinală a Cupei României jucată miercuri, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj au remizat cu același scor. Returul ambelor partide va avea loc pe 20 și 21 aprilie.

Echipele de start:

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Vl. Olteanu - P. Anton (C), Nedelcearu - D. Rotariu, Palici, Romario- Gnohere
Râmniceanu, Bicfalvi, Bartalstovu, Costache, Marc, Lazăr, Corbu

Steaua: Cojocaru - Râpă, Papp, Tamaș, Momcilovici - Bourceanu, L. Filip - Enache,Chipciu (C), Hamroun - Tade
Rezerve: Niță, Carp, Stanciu, Muniru, Toșca, Pintilii, Popa

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (816)
zecs93
zecs93  •  04 Martie 2016, 02:05
Postat de baddog2 pe 04 Martie 2016, 00:02

Sincer inainte de meci m-am temut de Dinamo insa se pare ca a fost doar un foc de paie.Astept acum meciul de duminica sa vedem cum va aborda Reghe partida.

Lasa ca nici noi nu ne-am omorat asa din fire, ca drept dovada ca si voua dar si noua ne-au lipsit cateva piese importante, oricum nu sau omorat jucatorii nostri sa joace perfect mai ales ca stiau ca este un meci cu 2 manse !!! Duminica o sa vedeti alt meci, sunt sigur, sper sa batem noi !!!

eugeniustin
eugeniustin  •  04 Martie 2016, 01:31
Postat de tzusti_reloaded pe 04 Martie 2016, 00:48

YO DA.. SA VEDEM ALTII CE AU DE ZIS.. PE TEREN.. CA DIN GURA .. AM VAZUT.. TIKI TAKA.. BARCIELONAAAAAAAA.. VA BATE SI ATAT :):)

Cum mai deschizi gura cand acasa la voi v-ati aparat 90 de minute fara sa aveti un sut pe poarta?!

zecs93
zecs93  •  04 Martie 2016, 01:16
Postat de mariuss72 pe 03 Martie 2016, 22:33

De unde ai scos-o pe asta cu marele Hanca? Vad ca te cam iei dupa ce umfla astia prin presa, baiatul mai are multe de aratat.

Si oricum ca joc, mie unu imi place Hanca, la facut uitat pe piticu atomic pe nume Fai !!! E un inlocuitor de succes, are viteza la fel cum avea si fai dar are in plus fata de fai centrarile exacte si inaltimea !!!

Vezi toate comentariile (816)
Comentează