FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - CRAIOVA 0-2

FOTO Fanii olteni, vrăjiți de un jucător din echipa lui Mangia » Mesajul-odă afișat pe Arena Națională: "Noul Hagi al României"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 22:51

Oltenii au luat cu asalt Arena Națională pentru finala cu Hermannstadt, câștigată cu 2-0, aproximativ 20.000 de fani făcând deplasarea pentru meciul de la București. Deși evoluează la Craiova de mai puțin de un an, Alexandru Mitriță a intrat rapid în inimile fierbinți ale fanilor olteni.

La meciul care a adus la Craiova primul trofeu din acest secol, doi tineri din galeria Craiovei au afișat un banner pe care scria "Mitriță, noul Hagi al României". Momentul a fost imortalizat de Cristi Preda, fotoreporterul GSP prezent pe cel mai mare stadion al țării. 

Mijlocașul a răsplătit încrederea fanilor, reușind să marcheze golul de 2-0 prin care oltenii și-au securizat victoria.

Acesta ar putea fi însă ultimul meci al lui Alexandru Mitriță la U Craiova. Gică Craioveanu a dezvăluit duminică faptul că mijlocașul de 23 de ani e urmărit de Villarreal, locul 5 în sezonul recent încheiat din La Liga (detalii, aici).

Toate detaliile despre finala câștigată de U Craiova, AICI.

Vezi și:  VIDEO + FOTO Scenografia oltenilor din finala Cupei României: "Știința, te vrem din nou triumfătoare!" » Replica fanilor sibieni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
alexzece
alexzece  •  28 Mai 2018, 10:51

Iar bagara oltenii hash in praz...

daweroirl
daweroirl  •  28 Mai 2018, 09:18

Hagi marca cu suturi de la distanta sau din lovituri libere ,asta da gol din doi metri cu poarta goala...un parci !

fibra
fibra  •  28 Mai 2018, 08:28

Mai degraba un Alibec.Nu a acut nimic in Italia,nu are fizic,in schimb e plin de "***"pe maini.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează