FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL

FOTO HORROR » Verdict CRUNT pentru Nicuşor Bancu: dublă fractură de tibie şi peroneu! Poate rata tot restul sezonului

FOTO: captură sportro
FOTO: captură sportro

Articol de - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 21:28

Nicuşor Bancu a suferit o accidentare foarte gravă la meciul din Cupa României cu Viitorul Constanţa. Mijlocaşul de 21 de ani  al lui CS U Craiova va absenta luni bune din cauza unei fracturi. UPDATE / Nicuşor Bancu a fost dus de urgenţă la Spitalul din Craiova unde a primit verdictul: dublă fractură de tibie şi peroneu. Jucătorul riscă să rateze  tot sezonul. Mijlocaşul va fi transportat la Bucureşti în această noapte şi va fi operat.

Gică Hagi şi-a exprimat regretul: "E trist că s-a întîmplat aşa ceva". Sorin Cîrţu era şi el foarte afectat la finalul partidei: "Decît să sufere copilul ăsta aş fi preferat să nu ne calificăm".

****

În minutul 97 al meciului din Bănie, Alin Şeroni a intrat prin alunecare direct pe tibia lui Bancu, care a fost prins cu piciorul pe pămînt.

Jucătorul oltenilor a fost transportat de urgenţă la spital, nu înainte de a i se imobiliza piciorul, fiind suspect de fractură de tibie şi peroneu.

Deşi a fost un atac extrem de dur, arbitrul Florin Miron i-a acordat doar cartonaş galben lui Şeroni. Fotbalistul a fost însă eliminat pentru că mai fusese avertizat o dată. A fost al doilea eliminat al oaspeţilor după Puţanu.

Oltenii nu l-au mai putut înlocui pentru că efectuaseră toate schimbările,  aşa că au încheiat meciul în zece.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (208)
polistul68
polistul68  •  30 Octombrie 2014, 17:32
Postat de 24eu pe 30 Octombrie 2014, 08:52

Criminal, ar trebui suspendat macar un an pentru intrarea asta!!! Daca nu se iau masuri acum vor mai fi astfel de incidente ca cel de aseara sau de la Targu Mures!!!

Ai jucat vreodata fotbal ? Sa sti ca se pot intimpla si astfel de acidente nefericite....si acesta..si a lui Gardos, au fost NEINTENTIONATE...o alunecare prost calculata, putin ghinion si..iese urit. Asta e sportul de contact. E o chestie de fractiune de secunda..daca apuca sa ridice piciorul din pamint...scapa usor..o schimbare de directie rapida din partea atacantului si...se poate intimpla. Adu-ti aminte de lacatus...la ala a fost intentie CLARA. Dar aici, e pur ghinion...cit despre hagi....asta e caracterul omului, ce i poti cere.

granjan
granjan  •  30 Octombrie 2014, 10:06
Postat de bluelion71 pe 30 Octombrie 2014, 08:39

După Balaci şi Florin Costea... încă unul. Toate stima pentru Hagi şi pentru ce înseamnă el în sport, dar tocmai de aceea pitecantropul ăla nu mai are ce căuta pe un teren de fotbal!

Stimă? pentru ce, pentru protestele de la eliminarea lui Seroni? .. să fim serioși, prin atitudinea sa din acel moment are cel puțin jumătate din vina fundașului pentru accidentarea lui Bancu.

assf
assf  •  30 Octombrie 2014, 09:11

deci cum frate sa vezi ca jucatorul are piciorul rupt si tu sa dai doar galben? logic era ca dupa ce a vazut gravitatea accidentarii sa schimbe cartonasul galben cu cel rosu. nu pot sa-mi explic la ce se gandesc arbitrii astia cand dau cartonasele. arbitrii promovati pe spaga si pile care habar n-au de nimic.

Vezi toate comentariile (208)
Comentează