FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BOTOȘANI - UNIVERSITATEA CRAIOVA

FOTO Moment incredibil după golul anulat Botoșaniului! Băluță și-a ieșit din minți și l-a desființat pe portarul Craiovei: imaginile surprinse de camerele de luat vederi

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 17:59

Universitatea Craiova a avut un start de meci de coșmar la Botoșani, unde a primit un gol în minutul 13, iar moldovenii au mai avut încă o reușită, anulată ușor de Marcel Bârsan.

VEZI AICI VIDEO

Atât primul gol, cât și cel anulat, au venit în urma unor gafe incredibile ale lui Mitrovici, portar taxat chiar și de colegi.

"Cine l-a băgat pe ăsta în poartă, frate?", l-ar fi întrebat Băluţă pe Mitriță chiar pe teren, susține Telekom Sport. Replica fotbalistului a fost surprinsă de camrele de luat vederi.

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
magic4ever
magic4ever  •  10 Mai 2018, 14:14

Bai Ba-Baluta...tu te misti ca o babuta si gandesti ca o maimuta...ai avut si tu o perioada buna la inceputul sezonului si ti-ai luat lumea in cap de cand a zis nepriceputul de Becali ca ofera 2,5 milioane de Euro pe tine...nu valorezi nici 500.000 de euro, erai o noua teapa gen Florinel Coman sau Alibec...asa ca ciocul mic si vezi de jocul tau, nu te preocupa tu de ce joaca X sau Y pentru ca esti un neica nimeni momentan!

dansy
dansy  •  10 Mai 2018, 11:21
Postat de lionforever pe 10 Mai 2018, 07:21

Desteptule eftimie de la botoșani a vorbit deschis la televizor ca a votat cu burleanu numai filme aveti în cap voi ăștia de la *** becali .

Viorel stelistul vorbeste de furaciuni!!Nu ti-e bai rusine ca FCSB nu a luat niciun campionat fara sa fure cu arbitri minim 9-12 puncte.

dansy
dansy  •  10 Mai 2018, 11:19
Postat de Anca Toma pe 10 Mai 2018, 07:54

Daca pana acum ciupeu si luau puncte smechereste ,acum acesti arbitri sub era Burleanu scot si mingea din poarta ...Ca pot.Si uite asa Craiolguta in finala .Barsan si Fesnic eroii principali.

Daca Birsan il elimina(asa cum era corect) pe Burca la acel fault grosolan marca Botosani,jocul era gata.Asa ca tu iar te bagi in vorba ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează