FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RIPENSIA - DINAMO

FOTO Clipe de groază! » Cosmin Matei, inert pe gazon câteva secunde: „Am evitat o nenorocire”

Ripensia - Dinamo 0-1 în „16”-imile Cupei României | În minutul 82, Cosmin Matei (29 de ani) a rămas fără aer +24   FOTO
Ripensia - Dinamo 0-1 în „16”-imile Cupei României | În minutul 82, Cosmin Matei (29 de ani) a rămas fără aer

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 20:37 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 20:48

Ripensia - Dinamo 0-1 în „16”-imile Cupei României | În minutul 82, Cosmin Matei (29 de ani) a rămas fără aer. După două minute, interval în care Ricci Grigore a verificat dacă „decarul” dinamovist și-a înghițit sau nu limba, Matei și-a revenit și a intrat pe gazon pentru finalul de meci.

Programul complet din „șaisprezecimile” Cupei

Matei, marcatorul singurului gol al întâlnirii, a fost lovit din spate de Yuri Stephane Coulibaly. Din alergare, jucătorul din Cote d'Ivoire s-a oprit direct în spatele „decarului” dinamovist, care a rămas preț de câteva secunde fără aer. 

Au urmat clipe de groază la Timișoara, cu Matei rămas inert pe gazon. Ricci Grigore a sărit în ajutor și a verificat ca Matei să nu-și fi înghițit limba. 

Din fericire, fostul jucător de la Farul sau FCSB și-a revenit rapid după ce a primit îngrijiri medicale. Și ambulanța a pătruns pe gazon.

+20 FOTO

După două minute, Matei a revenit pe gazon pentru finalul de meci de pe „Dan Păltinişanu”.

„Bine că nu s-a întâmplat o nenorocire!”, a exclamat comentatorul Digi Sport Cătălin Cîrnu.

Ripensia Timișoara - Dinamo: echipele de start

Ripensia Timișoara: I. Rus - Gladun, Țieranu, A. Macrițchii, Fridrich – Stoi, Taras - V. Macrițchii, Piftor, Mitrov - Ernest
Rezerve; Mosoarcă, Morariu, lalic, Coulibaly, Vidrasan, Stoica, Szimionas, Ion Mihai, Golda
Antrenor: Cosmin Petruescu

Dinamo: Eșanu - Sorescu, Popa, Grigore, Radu - Matei, Răuță, Itu - Moldoveanu, Țîră, Bani
Rezerve: Iliev, Stan, Dudea, Neicuțescu, Giafer, Borcea, Măgureanu, Crețu, Amzar
Antrenor: Sorin Colceag

Stadion: Dan Păltinişanu (Timişoara - Timiş), deschis la 30% din capacitate
Arbitru: Flueran Viorel Nicusor (Craiova - Dolj) A1: Vodă Alexandru (Alba Iulia - Alba), A2: Necula Mihaita (Bucureşti - Bucureşti)

Dinamo a pierdut doi oameni de bază, chiar în ziua premergătoare meciului cu Ripensia

Dinamoviștii Gabriel Torje (31 de ani) și Mirko Ivanovski (31 de ani) s-au accidentat și au devenit indisponibili pentru meciul cu Ripensia Timișoara, din „șaisprezecimile” Cupei României.

Antrenorul Sorin Colceag s-a confruntat cu mai multe probleme de lot, câțiva dintre jucători resimțind diverse accidentări după ultima rundă, eșecul 1-2 cu FC Botoșani. De fapt, toți cei nou-sosiți în Ștefan cel Mare au un decalaj de pregătire față de restul lotului, de aceea sunt expuși la probleme medicale.

Doi dintre oamenii în formă la ultima etapă, Mirko Ivanovski și Gabriel Torje, au fost menajați pentru confruntarea din Cupa României. Conform surselor GSP.ro, atacantul a suferit o inflamație în zona pulpei, în timp Torje, autorul golului din partida cu Botoșani, a ieșit din antrenament, după ce a resimțit dureri. Colceag dorește să-i aibă apți pentru etapa cu CSU Craiova de luni.

Citește mai multe știri din Cupa României:

I-au pus gând rău FCSB-ului: „Vrem să jucăm cu ei, să umplem stadionul!”

Cere luarea de măsuri dure la FCSB: „Să-i amendeze pentru ce s-a întâmplat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează