FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

FRF, anunț despre stadionul pe care se va disputa finala Cupei României: "Fanii olteni vor veni în număr mare"

FOTO: Bogdan Dănescu
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 09:41

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre stadionul pe care se va desfășura finala Cupei României. 

"Comitetul Executiv stabileşte unde se dispută finala. Ar fi fost normal să se anunţe de la început, dar exista un impediment, cel financiar. Pentru că dacă ai o finală de genul FC Voluntari - Chiajna şi o pui pe Arena Naţională totul e urât. Cheltuielile sunt foarte mari, încasările mici. Aşa că se aşteaptă finalistele, ca să vedem ce bazin de suporteri au. 

Pentru că se judecă în funcţie de numărul de spectatori care ar putea fi la meci. În cazul finalei de anul ăsta, dacă vorbim de bazinul de suporteri, cred că ar fi nevoie de un stadion mare. Adică în jur de 15-20.000 de locuri. Pentru că fanii olteni vor veni în număr mare. Iar Hermannstadt are 6.000 de oameni din Liga B, aproape meci de meci", a declarat Vochin la TV Telekom Sport. 

U Craiova e aproape calificată în finala Cupei României. Oltenii au trecut categoric de Botoșani, scor 5-1, în manșa tur (detalii AICI). În cealaltă semifinală, Hermannstadt s-a impus la limită, 1-0, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș (detalii AICI).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
190818141718615
Leonardo Constantin  •  23 Aprilie 2018, 15:36

Daca se poate sa se joace finala CR in Ungaria că sa nu se mai supere nimeni

dansy
dansy  •  21 Aprilie 2018, 09:21
Postat de red_dog72 pe 20 Aprilie 2018, 13:23

Si marmota invelea ciocolata! Clonele viseaza la cai verzi pe pereti!

Dupa meciu de aseara ma mir ca dinamovistii mai au curajul sa scrie ceva pe aici!

dansy
dansy  •  21 Aprilie 2018, 09:18
Postat de vladutz13 pe 20 Aprilie 2018, 15:11

Are dreptate, din pacate trebuie asteptat. In plus, mi s-ar parea normal sa se aleaga un stadion neutru. Daca finala e intre Hermannstad si CSU ar trebui un stadion pe la distanta egala... poate la Ploiesti.

Bai Vladut-voi cate finale ati jucat in Bucuresti si cate pe un stadion neutru?Nu vezi dubla ta gandire?Dear trebui sa se joace aproape mereu la Bucuresti?Este corect asa?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează