FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV, GSP.RO

Gebhart, nerăbdător să joace în primul său derby cu Dinamo: mesaj pe rețelele de socializare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 17:59

Timo Gebhart are foarte mari șanse să fie titular în meciul de joi din semifinala Cupei României dintre Dinamo și Steaua.

Mijlocașul german a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care își exprimă fericirea pentru faptul că mâine va juca primul său derby.

"Mâine jucăm semifinala Cupei, este primul meu derby în București! Mă bucur deja!", a scris Timo Gebhart pe pagina de socializare.

Partida din semifinalele Cupei României dintre Dinamo și Steaua va fi joi, de la ora 20:30, în direct pe Digisport 1, Dolcesport 1, Protv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

 

Mâine jucăm semifinala Cupei, este primul meu derby în București! Mă bucur deja!-Morgen Pokalhalbfinale – mein erstes Derby hier in Bukarest. Bin gespannt!

Posted by Timo Gebhart on 2 Martie 2016

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  03 Martie 2016, 10:00

DOAMNE AJUTA SA NU JOACE ASTA, ca PIERDEM CU 2-0, mai bine chipciu decat stalpul asta.

10204048099626750
Laur-Marian Mertea  •  03 Martie 2016, 04:21

Aşteptăm cu interes şi comentariul Cârjei. P.S: văd tag-urile "articolului": > şi apar două întrebări: 1. "neamţ" - ca şi Gabriel Neamţu http://www.ziare.com/deva/stiri-actualitate/justitie-tanarul-care-a-provocat-tragedia-de-la-izvor-a-fost-condamnat-5000362 sau "neam" cu autorul (şi-a primit nişte bani să facă o reclamă mică), dar a mai adăugat un "t" pentru că aşa se face jurnalismul la "Spiru Haret"? Ah, no? Încerca să scrie german? 2. Aţi uitat în "articol" şi în tag-uri să menţionaţi că echipa domnului fost europarlamentar şi fost deputat care a fost încarcerat până acum ceva timp https://ro.wikipedia.org/wiki/George_Becali , este fosta campioană a României şi e antrenată de un mare antrenor, fost jucător în Neamţia (pardon, Germania, no?), căsătorit cu un impresar care are şi rolul de mop . Stai, parcă ceva nu e bine, no?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Martie 2016, 19:17

Sa-l controlati la intrarea pe teren ca are obicei sa poarte un jungher la brau, dar e ok, nu-l foloseste decat pe femei, ii e frica de barbati :)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează