FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI

Hagi nu s-a dus să-și ia medalia de finalist al Supercupei României » Explicația "Regelui": "Locul 2 rămâne mereu pe bancă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 23:35

Gică Hagi nu s-a dus să își ia medalia de finalist al Supercupei, după ce a pierdut meciul cu FC Voluntari, scor 0-1.

Tehnicianul Viitorul a rămas pe banca de rezerve a echipei sale și a privit în gol în timp ce elevii săi și-au luat medaliile de învinși. Acestea au fost acordate de Răzvan Burleanu, președintele FRF nefiind în relații bune cu "Regele".

Hagi a explicat de ce a ales să nu-și ia medalia: "Locul 2 întotdeauna rămâne pe bancă, prioritate are cel care a câștigat".

...despre meci: "Am condus meciul, dar n-am fost inspirați în ultimii 30 de metri. Atât am putut! Felicit Voluntariul, bravo lor! Ei au marcat un gol și noi n-am putut! Mergem înainte acum! Sunt supărat că n-am câștigat. Eu trebuie să-mi pun la punct jucătorii din punct de vedere fizic", a declarat Hagi la TV Digi Sport.

Deși a câștigat Cupa și Supercupa României, FC Voluntari nu are dreptul să participe în cupele europene pentru că nu și-a depus dosarul de licențiere.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
485809194904413
Costel Tudor  •  10 Iulie 2017, 15:05

Hagi a demonstrat cat de MIC este ! Neam Prost lipsit de cei 7 ani de acasa , deasemeni bunul simt ii lipseste cu desavarsire . RUSINE !!!

whiteredarad
whiteredarad  •  10 Iulie 2017, 12:05
Postat de robotzel pe 10 Iulie 2017, 10:39

serios? cate meciuri din playoff-ul de anul trecut au fost jucate prieteneste cu echipa lui hagi? sa ne aducem aminte de juniorii bagati in teren de CSU doar, doar o sa invinga Viitorul. Sau sa ne gandim de lovitura de la 11m in urma careia Viitorul a castigat campionatul.

@ robotel- Viitorul a iesit campioana asa cum a putut. Au fost si decizii pentru ea, si impotriva, dar cu Dinamo si Steaua au fost mai buni. Cine este de vina ca FCSB nu a putut bate Targu Mures ? La pretentiile care le are, si la cit de increzuti sint, FCSB ar fi trebuit , in ultimii doi ani sa ia titlul , cu multe puncte avans, dar,...nu au fost capabili.S-au invatat sa ia titluri cu brichete sau la TAS. Nu le va merge, prevad ca si anul asta,cu toti banii bagati, vor fi tot slabi, in Europa nu vor conta, iar Budeascu sau Alibec vor sta mai mult-"accidentati"- pe tusa. Ciobanul se crede mare si tare, dar ...e mic de tot.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  10 Iulie 2017, 11:22

viitorul aromanului hagi are in fotbal evolutia aromancei halep, in tenis. doar banii conteaza! aromanul jiji ia notite de zor...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close