FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC BRAŞOV - TIMIŞOARA 1-0

Iancu: "Dacă nu a fost fault sau ofsaid, Braşovul a cîştigat meritat. Noi nu am avut angajament"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

CONTRAATAC - GSP TV // Finanţatorul formaţiei Poli Timişoara, Marian Iancu, e de părere că echipa sa a nu a avut prospeţime, iar Braşovul a făcut o a doua repriză mult mai bună. Totuşi, oficialul timişorenilor spune că îşi felicită adversarii de astăzi numai dacă nu a fost ofsaid sau fault la golul marcat în prelungiri de Marian Cristescu.

"Cupa era un obiectiv, acum sincer, a început prost meciul pentru noi, am avut două accidentări, oricum aveam o echipă improvizată, în continuare au căzut doi jucători. Braşovul a jucat mai bine în repriza a doua. Din punctul de vedere al modului în care a jucat şi cît şi-a dorit să cîştige, trebuie să-i felicităm.

Nu sînt supărat pe Contra. A fost un joc prost, colectiv, nu au avut prospeţime, nu au avut angajament pentru meciul ăsta.

Am avut mult ghinion, am pierdut aproape o echipă în turul ăsta de campionat. Cîţiva jucători au făcut mare risipă de energie, restul s-au lăsat sub dominaţia Braşovului. Dacă nu a fost fault sau ofsaid, Braşovul a cîştigat meritat", a spus Iancu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
leonard78gl
leonard78gl  •  10 Noiembrie 2010, 21:00

presa amplifica niste declaratii pt audienta....mai nou acest iancu e la fel de mediatizat ca becali....sa ne lase amandoi....vorbe putine si fapte mai multe....am inceput sa uarsc timisoara de cand a venit elefantul ca finantator

dan_sb
dan_sb  •  10 Noiembrie 2010, 19:53

iancule vezi poate rezolvi ceva pe la ......stii tu unde))))milogule!!!!!!

tam11
tam11  •  10 Noiembrie 2010, 19:38

Iancule,nu te mai certa la tv,adu un antrenor,echipa nu joaca nimic.Esti orb?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează