FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Mă îngrijorează delegarea lui Balaj! Ştim că Iuliu Mureşan e părintele lui spiritual" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timişoara, a criticat şi decizia CCA de a-l delega pe Cristian Balaj la finala Cupei României, contra celor de la CFR Cluj, considerându-l unul dintre apropiaţii grupării din Gruia.

"Lucrul care mă îngrijorează enorm este că mă arbitrează Balaj şi se ştie foarte bine cine este Balaj. Cât de afectiv este el de legat de Cluj, câte puncte le-a băgat în buzunar cu riscul neprogramării lui în sezonul în care CFR a luat titlul, ştim foarte bine cum ne-a arbitrat pe noi la Cluj.

Ştim foarte bine că e un visător, ştim la fel de bine relaţia lui cu Mureşan, o relaţie de respect extraordinară, e părintele lui spiritual, nu stiu cum s-a putut ajunge la o astfel de situaţie", a spus Marian Iancu.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
realistu
realistu  •  09 Iunie 2009, 23:13

Si tu esti fiul spiritual al lui Borcea?

steaua.bucuresti
steaua.bucuresti  •  09 Iunie 2009, 13:00

:)) Iancu asta niciodata nu o sa fie multumit :)) ca e o balena umana!

 •  09 Iunie 2009, 12:17

Iancu vrea sa ii ieie locul lui Becali. Ca si inainte de meciul cu Urziceniul(atacindu-l pe Balint) stie ca va pierde si atunci incepe sa isi arunce dejectiile, acum, asupra albitrului ca sa aiba o justificare de ce a pierdut.Vezi modelul lui Becali la vila lui Iancu. Viseaza si el sa fie europarlamentar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close