FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - FCU CRAIOVA

FOTO+VIDEO „Îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'” » Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP) +38   FOTO
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2021 19:41 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 22:26

Petrolul Ploiești - FCU Craiova 1948, cel mai așteptat duel al zilei din „16-imile” Cupei României, a născut și incidente între ultrașii celor două combatante. 

Rivalitatea dintre cele două galerii, una dintre cele mai aprige din fotbalul românesc, a provocat tensiuni și la partida de astăzi. Față în față pentru prima oară în ultimii 8 ani, suporterii celor două echipe nu s-au menajat. 

Pe durata primei reprize, ultrașii din Peluza Sud 1997, prezenți în număr mare la Ploiești, s-au înjurat în permanență cu cei ai Petrolului. Mai mult, fanii oltenilor au aruncat cu torțe și alte materiale pirotehnice în zona unde se aflau fanii prahoveni

Incidente între ultrași și mesaje ironice la Petrolul - FCU Craiova

În replică, susținătorii „Găzarii” au pregătit și un mesaj ironic la adresa rivalilor Craiovei: „Perverșilor, îl înjurați pe Mititelu / Dar cu el tăiați purcelu'”.

Fanii craioveni au avut motive să fie furioși. Din informațiile oferite de fotoreporterul GSP prezent la stadion, aceștia au găsit vaselină pe scaunele din peluza rezervată oaspeților.

Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Petrolul Ploiești - FCU Craiova / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
+34 FOTO

Una dintre cele mai atractive partide din „16-imile” Cupei s-a jucat astăzi, pe stadionul „Ilie Oană”. Petrolul, liderul din Liga 2, a primit vizita lui FCU Craiova, o echipă aflată într-o vizibilă criză de rezultate. Vezi AICI detalii de la meci!

Vezi AICI rezultatele zilei din Cupa României!

Petrolul - FCU Craiova / Rivalitate aprigă între suporteri

Rivalitatea aprigă dintre suporterii Petrolului și cei ai Craiovei aprinde și mai mult duelul dintre „găzari” și FCU, unul dintre punctele de atracție din„16-imile” Cupei.

Fanii celor două echipe nu se tolerează, ba chiar au avut ciocniri violente în trecut. Recent, ultrașii Petrolului au făcut o vizită nocturnă la sediul lui FCU, pe care l-au „decorat” cu mesaje amenințătoare: „Sclavilor, în sfârșit ne întâlnim / Craiova, spaima voastră noi o să fim!”

Ultimul Craiova - Petrolul a fost de-a dreptul incendiar. Cele două echipe s-au întâlnit în 2013, la Severin, în Cupă, iar ultrașii au fost protagoniștii unei ciocniri violente.

Vezi și: 

Autoritățile sunt în alertă! Întâlnire de gradul zero în „16-imile” Cupei: „Spaima voastră noi o să fim!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
amicu
amicu  •  22 Septembrie 2021, 10:07

Petrolul este echipa aia ce s-a unit cu Astra și au făcut CSM Ploiesti? Asta cu vaselina pe scaune mi se pare așa o șicană de liga satelor. Daca ești ultras adevărat trebuie sa îți respecți adversarii și să le demonstrezi că ești mai bun ca el. Nu șicane din astea de oameni ***. Trebuie amendat organizatorul pentru astfel de practici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  21 Septembrie 2021, 22:47

In 2013 petrolul a jucat cu o alta varianta a fcu, Dumnezeu stie a cata era incercata de ajica atunci.

alex.aelev
alex.aelev  •  21 Septembrie 2021, 22:44

Le-a pus vaselina sa fie deja pregatiti dupa meci :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează