FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  INCIDENTE

Incidente șocante în Cupa României » Fanii Oțelului s-au bătut cu jandarmii: 2 suporteri au ajuns la spital!

FOTO: Facebook SC Oțelul Galați
FOTO: Facebook SC Oțelul Galați

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 16:12

Noi incidente grave între jandarmi și ultrași au avut loc miercuri, în timpul meciului Pescărușul Sarichioi - ASC Oțelul Galați 0-6, din turul II al Cupei României.

Conform Mediafax, grupul ultrașilor echipei gălățene a început să scandeze lozinci împotriva PSD, partidul aflat la guvernământ, moment în care Jandarmeria a intervenit în forță.

Doi suporteri gălățeni ar fi fost răniți în urma ciocnirilor cu forțele de ordine. Unuia dintre suporteri i s-a descărcat o butelie de gaz în față și nu a mai putut respira, fiind transportant la Spitalul Județean din Tulcea.

Oficialii Oțelului au emis astăzi un comunicat în care își manifestă solidaritatea față de suporterii răniți în urma incidentelor de ieri.

"Clubul nostru îşi exprimă solidaritatea faţă de suporterii oţelari ce au efectuat deplasarea la meciul din Cupa României de pe terenul formaţiei Pescăruşul Sarichioi şi condamnă excesul de zel al firmei de pază ce ar fi trebuit să asigure securitatea acestei partide.

Considerăm că fotbalul trebuie să reprezinte un spectacol atât pe teren, dar şi în tribună, însă fără să se depăşească limitele fair-play-ului, al respectului şi al civilizaţiei, motiv pentru care tragem un semnal de alarmă privind modul în care agenţii firmei de pază au reacţionat asupra fanilor noştri, acţionând în mod abuziv cu spray-urile din dotare, doi dintre suporterii noştri necesitând îngrijiri medicale. Clubul nostru consideră că asemenea acţiuni nu sunt acceptabile, aceste decizii de a rezolva în mod disproporţionat o situaţie ce avut la bază un incident minor nu sunt justificate.

Suntem alături de suporterii noştri care au demonstrat în atâtea rânduri că îşi susţin echipa în mod paşnic, civilizat şi necondiţionat"

Comunicatul emis azi de SC Oțelul Galați

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
gicab
gicab  •  16 August 2018, 21:29
Postat de miloguuu pe 16 August 2018, 19:41

respekt jandarmeriei romane! forza Steaua!

Respect Talpan... fără el Steaua nu mai exista

zizu
zizu  •  16 August 2018, 20:27

erau o groaza de fcsb isti care urlau pe aici,cum ca numai cei din PCH sunt cei mai....! acu,nu mai vezi nici unul

fancraiova
fancraiova  •  16 August 2018, 20:25
Postat de theplayerr pe 16 August 2018, 20:20

Sper sa ajungi si tu pe mana barbarilor din jandarmerie. Asteptam cu nerabdare ancheta procurolilor militari. Aceasta institutie de represiune ar trebui desfiintata.Am ajuns in secolul 21 sa permitem acestor brute sa aiba un asemenea comportament primitiv si mai mult decat agresiv...

Serios acum tu vorbesti cu copii *** , serios acum

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează