FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - ACS POLI 4-1

Ionuț Popa, atitudine surprinzătoare după gafele uriașe de arbitraj din meciul cu Astra: "Budescu are trucurile lui, ca Ronaldo"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 22:15

Ionuț Popa a preferat să pună înfrângerea cu Astra, 1-4 în manșa tur a semifinalelor Cupei României, pe seama prestației slabe a echipei sale, și nu a erorilor grave comise de brigada condusă de Adrian Comănescu (detalii AICI).

Tehnicianul Timișoarei a adăugat că Budescu are trucurile sale pentru a păcăli arbitrul, după ce fotbalistul Astrei a obținut două penalty-uri, deși nu a fost faultat la fazele respective.  

"Budescu are trucurile lui. Și Ronalodo le are. Nu am ce să reproșez arbitrilor, sunt și ei oameni. Nu trebuie să le tăiem capul dacă au greșit. Și jucătorii mei au greșit.

Noi am încercat să ajungem cât mai departe în competiție, dar nu am reușit mare lucru astăzi. Ne-au lipsit șapte jucători, aproape toți titularii. Atât am putut azi, venim după o perioadă de jocuri numeroase, ne interesează foarte mult ce facem in campionat. Mai există și un meci retur, dar ei pleacă cu prima șansă", a spus Ionuț Popa la TV Dolce Sport.

Meciul retur dintre ACS Poli și Astra se va juca la Timișoara, în perioada 16-18 mai.

Citește și:

VIDEO Apocalipsa după Comănescu » Astra e ca și calificată în finala Cupei, după un meci făcut ZOB de arbitri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  26 Aprilie 2017, 09:10

Omul, I Popa, e pitoresc de felul sau. Dar e foarte aproape de o minune, salvarea lui ACS Timisoara de la retrogradare. Echipa , rezultat al ambitiei de moment a primarului din Timisoara- a sperat ca-i va aduce niscai voturi, are destule minusuri. Si totusi....acest Popa a fost mana cereasca....aviz Astra daca vor un antrenor bun, cu salar de Romania, si fara relatii la impresari- adica fara obligati adiacente pentru club de a cumpara 1sau 2 jucatori doriti de antrenor. La mintea lui, l-as pune manager, dar si antrenor e o idee buna....

brandremist
brandremist  •  25 Aprilie 2017, 23:39

Începe 'remontada' à la Poli !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close