FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL - FCSB 3-5 D.PREL.

Iordănescu, amenințări în vestiar: „A spart tabla de nervi! Cine nu se va alinia ca mentalitate va fi dat afară”

Edi Iordănescu +29   FOTO
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2021 19:27 / Actualizat joi, 23 septembrie 2021 23:30

Edi Iordănescu, tehnicianul celor de la FCSB, a izbucnit la adresa jucătorilor săi, după chinul roș-albaștrilor de la Hunedoara (5-3 după prelungiri). Discursul tehnicianului a fost unul extrem de dur, Iordănescu jr. dezvăluind că jucătorii săi vor suporta financiar pentru modul în care au tratat ultima parte a meciului. 

Și în vestiar a fost agitație! Iordănescu a spart tabla pe care scrisese indicațiile tactice și i-a amenințat pe elevii săi. Un jucător a povestit totul.

„Edi s-a transformat total! A făcut haos în vestiar! A spart de nervi tabla și ne-a spus că jucăm la Steaua, iar aici nu e permis să tratăm jocurile ca la Hunedoara. A țipat la noi și ne-a spus că cine nu se va alinia ca mentalitate va fi dat afară de la echipă. S-a lăsat liniște, nu mai vorbea nimeni în afară de el. 

Ne-a spus că am jucat 60 de minute ce ne-a cerut, după care am jucat după capul nostru. A terminat discursul foarte amenințător! Ne-a transmis că e ultima oară când acceptă să mai facem în teren ce considerăm noi”, a declarat un fotbalist de la FCSB, sub protecția anonimatului, pentru Prosport.

I-au pus gând rău FCSB-ului: „Vrem să jucăm cu ei, să umplem stadionul!”
FILIAȘI
I-au pus gând rău FCSB-ului: „Vrem să jucăm cu ei, să umplem stadionul!”

Edi Iordănescu, discurs furibund după chinul de la Hunedoara: „Vor plăti financiar! Eu nu accept așa ceva, e impardonabil!”

FCSB a avut nevoie de prelungiri pentru a o elimina pe CS Hunedoara. Roș-albaștrii s-au impus cu 5-3 la Hunedoara, nu înainte de a primi trei goluri în decurs de 25 de minute de la o formație de Liga 3. Atitudinea elevilor săi l-a scos din minți pe Edi Iordănescu. La finalul partidei, antrenorul i-a amenințat pe elevii săi cu măsuri drastice, inclusiv de ordin financiar!

„E o calificare și rămâne o calificare, dar lucrurile nu s-au desfășurat cum mi-aș fi dorit. Până în minutul 60, am demonstrat că suntem competitivi și că facem ce trebuie, că suntem maturi. După minutul 60, am ieșit la rampă cu o mentalitate pe care n-am mai văzut-o, pe care nu pot s-o accept. E impardonabil!

Corvinul e o echipă bună, dar asta nu înseamnă nimic. Vor plăti cu toții. Eu nu am accept așa ceva, eu nu tolerez. Când ai 3-0 cu o echipă din Liga 3, trebuie să ai maturitatea să securizezi rezultatul. Pentru mine, lucrurile sunt clare și nu vor rămâne așa. Vor plăti financiar! Jucătorii vor suporta consecințele. Eu le țin spatele, iar ei trebuie să demonstreze anumite lucruri. Cine nu poate să ducă presiunea înseamnă că nu-și găsește locul aici. Sper că aceste lucruri să nu se mai întâmple”, a spus Edi Iordănescu la final.

Ilie Dumitrescu pariază pe un puști de la FCSB: „Am vorbit cu Edi, are mare potențial!”

Cere luarea de măsuri dure la FCSB: „Să-i amendeze pentru ce s-a întâmplat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
dexter3
dexter3  •  24 Septembrie 2021, 18:06
Postat de florar pe 24 Septembrie 2021, 09:02

Asta cu spartul,urlatul...se tot repeta prin Liga 1.... Asta or învață la școală de antrenori?

Asa-i ca ti-ai dorit da antreneze Becali in continuare? :))

cri5ti
cri5ti  •  24 Septembrie 2021, 10:25

foarte bine le-a făcut.. marțoagele astea de fotbaliști.. au crezut ca dacă li se cer autografe și tricourile înainte de meci... gata jocul e castigat

iopanet
iopanet  •  24 Septembrie 2021, 09:11
Postat de florar pe 24 Septembrie 2021, 09:02

Asta cu spartul,urlatul...se tot repeta prin Liga 1.... Asta or învață la școală de antrenori?

Ca sa te faci inteles de fotbalisti, trebuie sa "vorbesti" pe intelesul lor. Daca le explica pe un ton frumos, calm, ca au gresit, le intra pe o ureche si le iesea pe cealalta...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează