FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CUPA ROMÂNIEI

Isterie la Jucu » "Să vină Briliantul!". Sărbătoare în sat după ce s-a aflat că vine Petrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 21:02

Sătenii din Jucu au sărit în sus de bucurie cînd au aflat că echipa locală, Unirea Jucu, va juca şaisprezecimile Cupei României cu Petrolul lui Adrian Mutu.

Petrolul va fi primită la Jucu, dacă Federaţia va permite disputarea meciului pe stadionul Unirii, mai ceva ca Nokia sau Bosch, companii care au deschis fabrici în comuna din Ardeal. Primarul localităţii, Dorel Pojar, abia aşteaptă meciul de săptămîna viitoare pentru a-l primi cum se cuvine pe Adrian Mutu la Jucu.

"Este o mare bucurie pentru noi. " Briliantul" vine să joace la Jucu. E fabulos! N-avem noi cluburi în sat, dar îl aştept cu un pahar de jinars, cu p]ine şi sare şi cu jucance frumoase. Îl omenesc aşa cum se cuvine şi cum se obişnuieşte în Ardeal. Nu va uita toată viaţa că a jucat fotbal la Jucu. Nici el, dar nici noi şi nici echipa Petrolul.

Noi vrem ca meciul să se joace aici. Avem o frumoasă bază sportivă şi vrem ca jucancele noastre să-l poată vedea pe Mutu. Cred că îl aşteaptă deja. Sper ca Federaţia să le dea dreptul acestor oameni să vadă un asemenea meci", a declarat primarul comunei Jucu pentru stiridesport.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 Septembrie 2014, 16:05

hahaha, il dam pe mutu la juncane ! :))

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  17 Septembrie 2014, 09:38
Postat de agb87 pe 16 Septembrie 2014, 21:26

de apreciat ospitalitatea, dar meciul se joaca la Ploiesti, iar muta va fi spart la ora meciului, deci nu va juca. sunt sigur ca n-ar refuza o jucanca, totusi...

Conform regulamentului, nu trebuia sa se joace pe terenul echipei de liga inferioara/mai slab cotate sau in apropierea localitatii respective, in acest caz la Cluj? In alta ordine de idei, cate nu vorbesc primarii astia in plina campanie electorala!

ded86
ded86  •  17 Septembrie 2014, 07:30
Postat de agb87 pe 17 Septembrie 2014, 00:23

ce rusine...

Cum se auzea pe strazile Ploiestiului acum 2 ani: Nu exista, nu exista astra! Daca nu ma insel, de aceea a si fost mutata mai aproape de vama.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează