FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FCSB 0-1

VIDEO SCANDALOS Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

FCSB a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală Sepsi, scor 1-0 +14   FOTO
FCSB a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală Sepsi, scor 1-0

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 08:27 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 10:25

FCSB a câștigat Cupa României, după ce a învins-o în finală pe Sepsi, scor 1-0. După meci, roș-albaștrii au sărbătorit alături de câteva sute de fani la baza echipei din Berceni, însă au fost autorii unui moment reprobabil.

La câteva zeci de minute după miezul nopții, autocarul echipei a pătruns în interiorul bazei, escortat de cei peste 200 de fani, care n-au respectat măsurile de distanțare socială. 

VIDEO Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe la adresa Ungariei alături de suporteri

În afara cântecelor obișnuite, Gheorghe Mustață, cel mai vocal lider al suporterilor FCSB, a dat tonul scandărilor xenofobe la adresa Ungariei. Jucătorii lui Toni Petrea nu au părut deranjați, acceptând să cânte în continuare.

„România e țară noastră și ne p***m pe Ungaria voastră. Să-ți dăm la m**e, bozgore”, au fost derapajele roș-albaștrilor. La final, Mustață le-a ținut un discurs motivațional fotbaliștilor.

  • Mustață, unul dintre liderii Peluzei Nord, a fost eliberat din închisoare în luna ianuarie, după 6 ani petrecuți în spatele gratiilor;
  • El fusese judecat și condamnat în mai multe dosare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție.
+10 FOTO

Citește mai multe știri despre finala Sepsi - FCSB 0-1:

Dennis Man, glume pe seama transferului său: „Sunt plecat peste tot și nicăieri!”

Florin Tănase a prins aripi după victoria din finala Cupei: „Cel mai bun sezon, anul viitor facem eventul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  25 Iulie 2020, 18:56

Nici o echipa rasista,xenofoba si sovina nu are ce sa caute pe terenul de sport.FCSB afara din Europa !! Sper ca de aceasta data in afara sanctiunilor interne,si UEFA va sanctiona in mod exemplar pe becalisti.

ge3orge3
ge3orge3  •  24 Iulie 2020, 19:39

Mi a placut video ul, pana a inceput sa strige Florin Tanase..

luker
luker  •  24 Iulie 2020, 14:29

Maghiarii sunt super okay. Kokalarii cu puscarie au invadat Bucurestiul. Mai bine ne-ar invada maghiarii.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează
Close