FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  U CRAIOVA - DINAMO 1-0

Mesajul lui Bratu pentru jucători după eliminarea din Cupă

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 19:15

Florin Bratu, noul antrenor al lui Dinamo, a făcut radiografia meciului pierdut pe terenul Craiovei în sferturile de finală ale Cupei României, scor 0-1, și le transmite fanilor că fața echipei se va schimba în play-out.

"Ce m-a bucurat a fost că echipa a avut o reacție bună. În repriza a doua am controlat jocul. Jucătorii au încercat să respecte ce le-am zis. Trebuie să dăm goluri când avem ocazii.

Nu e un capăt de drum, am făcut tot ce s-a putut. Vreau să văd mai departe reacție din partea jucătorilor. Cu mai multă ambiție și determinare putem câștiga meciuri. Noi am făcut o singură greșeală și am fost taxați. Ușor, ușor o să ne punem pe picioare.

Când am acceptat să vin aici știam de acest meci. Am pierdut doar un meci, dar în continuare rămâne ca noi să construim această echipă. Trebuie să arătăm altă față în play-out", a declarat Bratu la TV Telekom Sport.

"Vreau mai multă responsabilitate de la jucători, vreau să formăm o echipă nouă!" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a declarat pentru GSP.ro: "Suntem foarte supărați, acum trebuie să reconstruim echipa pentru sezonul următor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  07 Martie 2018, 11:51
Postat de dani26uno pe 07 Martie 2018, 02:22

bratone saracu nu apuca sa dea jos paltonu si e zburat de la dinamo , numai cu gargara cu determinare , reactie ,atitudine nu faci 5 puncte in play out ....am impresia ca si el de cand e la televiziune e pe langa fenomen,pai tu vii cu nulitatea aia de monroy titular? il criticai pe miriuta ca la bagat in teren apoi il bagi si tu ... 3 sferturi din echipa nu are valoare poti sa le aduci 15 psihologi ca mahlangu, popa,monroy,romera,salomao, katsikas atata pot .....iar torje poate mai slabeste putin dar nu de alta dar vrea si la nationala

Mahlangu, Romera si Salomao sunt fotbalisti buni pentru campionatul nostru...Monroy si Popa sunt total depasiti si nu au ce cauta la Dinamo...pe Hanca sper sa nu il mai vad fundas dreapta pentru ca este catastrofa!

magic4ever
magic4ever  •  07 Martie 2018, 11:49

Bratone ai gresit rau de tot cand ai decis sa incepi cu Hanca fundas dreapta...nu este bun absolut deloc pentru postul de fundas dreapta, nu are pozitionare, marcaj, deposedare...si in plus este total iesit din forma...dupa ce am pierdut meciul cu FCSB din cauza lui si a schimbarilor neinspirate ale lui Miriuta(cel mai slab antrenor din ultimii 10 ani de la Dinamo), am pierdut si meciul cu Craiova tot pe mana lui Hanca care cand joaca fundas este un fel de Enache de la Fcsb...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  07 Martie 2018, 09:14

Bratone ,fa cale intoarsa la Digi ,acolo nu te pedepseste nimeni daca minti .din contra te premiaza mai ales daca tii cu fazele fecsebiste ,esti o musca pt. Dinamo

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close