FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  UNIREA URZICENI - GLORIA BUZĂU

Mihai Stoica: ""Este una din cele mai mari bucurii pe care le-am trăit"

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Unirea Urziceni a reuşit să învingă astăzi pe Gloria Buzău, scor 1-0, calificîndu-se astfel în finala Cupei României, acolo unde va întîlni pe CFR Cluj. La finalul meciului, managerul general al Unirii, Mihai Stoica a declarat:

"Este una din cele mai mari bucurii pe care le-am trăit. Băieţii au fost apăsaţi pentru că ştiau că dacă vom învinge azi ne vom atinge obiectivul. În finală presiunea nu va fi la fel de mare şi ne vom prezenta foarte bine. Am ajuns în UEFA din Cupa României, dar nu a fost uşor, pentru că am eliminat Steaua şi Rapid, echipe puternice. În urmă cu o lună am făcut o predicţie, am zis că vom juca Supercupa cu Steaua. Rămîne de văzut dacă se va adeveri", a spus MM, care a continuat:

"Sînt foarte marcat de cum s-a jucat meciul, extrem de fericit, chiar dacă nu o arăt. E o confirmare că la Urziceni s-a muncit bine sezonul acesta. Rămîn la părerea că sîntem cea mai pregătită echipă pentru Europa. Avem în vedere mai mulţi jucători de foarte mult timp, pentru că noi nu luăm după DVD-uri, ca alţii ci îi urmărim o perioadă mai lungă"

Obiectivul Unirii Urziceni era calificarea în Cupa UEFA, Mihai Stoica reuşind să-l atingă încă din primul an din postura de manager al clubului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  18 Aprilie 2008, 00:32

... . Bravo MIMI ! .Daca la Steaua peformantele erau cumparate cu bani , te cred ca esti asa de bucuros acum . . Bucura-te mai putin, fara spume la gura, ca se supara Petrescu ca-ti arogi merite nejustificate . . ...

 •  18 Aprilie 2008, 00:28

Comuna urziceni de 17 mii de locuitori Joaca in Uefa looool

 •  18 Aprilie 2008, 00:15

Mori jav ra stelista!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close