FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI 2019

SUPERCUPA ROMÂNIEI 2019, CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Mircea Lucescu nu îi dă șanse lui Ianis Hagi la Spartak Moscova: „Rusia? Un campionat prea greu pentru el”

Ianis Hagi, Viitorul
Ianis Hagi, Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 09:00

Mircea Lucescu (73 de ani) a fost prezent la meciul din Supercupa României, dintre CFR Cluj și FC Viitorul (0-1) și a spus că ar fi vrut să îl vadă și pe Ianis Hagi (20 de ani) pe teren.

Vezi AICI detalii despre meci

„Așteptam ceva mai mult de la CFR, pentru că în scurt timp joacă cu Astana, care e o echipă bună. Antrenorii se comportă așa cum e temperamentul lor, mie îmi place de ei (n.r. despre tensiunile dintre Dan Petrescu și Gheorghe Hagi din timpul meciului). Îmi pare rău că nu l-am văzut și pe Ianis pe teren”, a spus Mircea Lucescu, la TV Digi Sport.

Il Luce nu-l vrea pe Ianis în Rusia

Întrebat despre oferta pe care o are Ianis de la Spartak Moscova, Lucescu senior a răspuns sincer: „În niciun caz nu îl văd în Rusia, e un campionat foarte greu pentru el”.

Presa din Rusia a scris că Ianis Hagi ar avea ofertă de la Spartak Moscova, echipă care a încheiat sezonul pe locul 5 în prima ligă din Rusia. „Decarul” de la Viitorul mai este însă și pe lista unor nume grele din Europa: Barcelona, Bayern, Dortmund, Genk, Anderlecht și Sevilla.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Ianis Hagi a rupt tăcerea! Detalii importante despre plecarea de la Viitorul: „Acolo ar fi cel mai bine să joc”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  07 Iulie 2019, 10:50

se duce la clinceni

454344578300392
Marius Carp  •  07 Iulie 2019, 09:47

GSP e o rusine pentru jurnalism! Am vazut cand a zis ce a zis live. A spus doar atat: Nu-l vad in Rusia. in Rusia e greu. In sensul ca se pune baza prea mult pe fizic si e joc dur. Voi insa puneti ghilimele la un fals.

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  07 Iulie 2019, 09:40

Ianis este nume grecesc și foarte răspândit la machedoni. Iar maced0românii nu sunt albanezi. Trebuia să-l boteze Dzeko sau Marco?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează