FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - CFR CLUJ 1-0

Mureşan: "Sper să plec de la CFR! E un sezon ratat complet"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 00:01

Mijlocaşul lui CFR Cluj, Gabi Mureşan, îşi doreşte să plece de la echipă un sezon foarte slab, în care s-au ratat toate trofeele, precum şi prezenţa în Europa campionatul viitor.

"Am avut ocazii multe dar din păcate nu am reuşit să înscrie. Nu comentez arbitrajul. În seara asta Bokila a fost de neoprit. 
Am pierdut trofeul, asta e cel mai dureros, şi că în campionat am terminat unde am terminat. A fost un an cu totul ratatat. Speram să luăm Cupa, dar nu am reuşit.

Trebuie să se schimbe multe la echipă ca să putem cîştiga din nou titlul.  

Sper să am oferte şi să pot pleca de la CFR", a declarat Mureşan după meci.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cfrclujole
cfrclujole  •  04 Iunie 2013, 06:58

Sincer, nici tu nu mai esti ce ai fost...

elsopotyi
elsopotyi  •  03 Iunie 2013, 11:23

Pacat de cr, Muri ca merita cel putin cupa, dar jocurile era facute pentru multimiliardul dde ;a astra TRAIM IN ROMANIA FURAM MINTIM ARANJAM TOT SI IN SPORT.Mult succes MURI.

sorin58
sorin58  •  02 Iunie 2013, 10:29
Postat de cracker pe 02 Iunie 2013, 02:48

S-a schimbat regulametul? Intreb si eu pentru ca nu demult, daca o echipa se clasa in campionat pe un loc care-i permitea participarea intr-o cupa europeana si, castiga si finala cupei, iar finalista, in campionat era pe un loc de jos sau din alta divizie chiar, aceasta din urma avea dreptul sa joace intr-o cupa europeana deoarece castigatoarea cupei avea deja dreptul prin locul ocupat in clasament.Asa s-a intamplat de multe ori si am vazut si in alte campionate acest lucru.

Nu s-a schimbat nimic.Petrolul merge in E.L. ca si castigatoare de cupa (nu pt locul din clasament)pt ca joaca un tur preliminar mai putin.In locul ei merge Astra ,de pe locul 4 care joaca un tur preliminar in plus.Nu puteau merge 2 echipe din cupa Romaniei.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează