FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  AFK CSIKSZEREDA - DINAMO 3-3, 9-8 DUPĂ PENALTY-URI

Negoiță, somat de ultrașii dinamoviști să facă o mutare urgentă: "Nu ne trebuie niciun play off! Avem nevoie de el! Rednic NU este Dumnezeu" + Reacția omului cerut de fani

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 10:05

Peluza ”Cătălin Hîldan” a publicat un comunicat de presă în această dimineață, după eliminarea din Cupa României în fața celor de la AFK Csikszereda (Liga 3), scor 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare, prin care îi cere lui Rednic să-l aducă alături de el pe Florin Prunea.

UPDATE 10:20

GSP.ro a aflat că șefii lui Dinamo se vor întâlni în acest weekend cu Prunea. Conducerea roș-albilor a cedat presiunilor fanilor și e dispusă să renunțe la condiția pe care i-a pus-o în prealabil fostului portar.

”Suporterii m-au sunat și pe mine în prima fază când am negociat cu clubul. Eu vin la Dinamo să muncesc, nu vin să-mi bat joc. Noi am bătut palma, ne-am înțeles, dar singura problemă a fost durata contractului. Eu nu pot să vin la Dinamo pentru 8 etape. Aici trebuie începută o muncă, trebuie avută răbdare. S-au făcut greșeli manageriale, care vor fi foarte greu de reparat. Eu n-am nicio problemă să lucrez cu Mircea Rednic, am fost colegi de echipă, consider că e dinamovist adevărat.

Dinamo are nevoie acum de o echipă managerială profesionistă și care să iubească acest club. Transferurile sunt greu de realizat pentru că din retur până în decembrie se mai joacă încă 8 etape. Până în decembrie clasamentul se va rupe. Eu le transmit suporterilor să fie alături de echipă, de jucători și antrenori. Sunt momente în viață când se vede suporterul adevărat. Dinamo e norocoasă că are astfel de suporteri. Atâta timp cât se vorbește pe un ton civilizat sunt de acord, dar când se ajunge la injurii nu mai sunt de acord”, a declarat Prunea pentru GSP.ro.

”N-am niciun fel de comentariu față de meciul de aseară. Am rămas stupefiat și eu. Sigur, n-aș vrea să fiu în locul jucătorilor. Ei trebuie să fie umili. Acum urmează meciul de la Voluntari care e foarte important din multe puncte de vedere. Va da linia echipei” Florin Prunea

ȘTIREA INIȚIALĂ

Peluza ”Cătălin Hîldan” a dat un comunicat prin care a cerut conducerii dinamoviste să-l aducă la club pe Florin Prunea.

”Să facem curățenie Luană! Dar nu cu orice preț. În momentul ăsta nu avem decât o singură soluție: Să mergem pe mâna lui Mircea Rednic. Dar trebuie să înțelegem că Rednic NU este Dumnezeu. Și asta trebuie să înțeleagă si el. (...) Apelul nostru către Mircea Rednic este să-l accepte, să-l ceară lângă el pe Florin Prunea.

Garantăm noi pentru mutarea asta. Avem nevoie de acest de acest om lângă echipă. Este dinamovist. A demonstrat asta indiferent unde s-a aflat. Și-a asumat statutul de dinamovist declarat, chiar dacă a avut de pierdut din asta, în timp ce alții au preferat să rămână ”diplomați” cu gândul că ...nu se știe pe unde-i poartă viața.

Avem nevoie de Prunea cu atât mai mult cu cât patronul echipei preferă să stea departe de stadion și de echipă. Apelul nostru este și către Ionuț Negoiță: Dinamo are nevoie de Florin Prunea, de experiența lui, de răutatea lui atunci când trebuie să apere interesele clubului! Antrenorul nu trebuie să-și consume energiile, timpul și nervii în discuții cu contestatarii, cu criticii, cu cârcotașii.

Domnule Negoiță, însăși Afacerea Dinamo are nevoie de Prunea! Nu ne trebuie niciun playoff în momentul ăsta. Dar am ajuns sat fără câini. Florine, hai odată ACASĂ! Pune-ți cravată aia roșie și vino până nu e prea târziu!”, se arată pe site-ul PCH.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
blocatu
blocatu  •  03 Noiembrie 2018, 11:55
Postat de sabaton pe 02 Noiembrie 2018, 10:52

Cine l-a adus pe Delorge la Dinamo ??? nu am vazut fotbalist mai slab decat asta ....poate Olteanu ...

l-au adus crezand ca daca seamana la figura cu De Bryune,joaca la fel ca el! Ghinion!

1039301932915056
Ion Breana  •  02 Noiembrie 2018, 17:20

Ce să facă Prunea.Un îngâmfat plin de el.Cum să scoată el echipa din situația asta ?

1730631749
Bratu Costel  •  02 Noiembrie 2018, 17:18

Întreg fotbalul din Romania este la pământ, numai prezintă niciun interes.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează