FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  HERMANNSTADT - CRAIOVA 0-2

"Nici nu ne suportam, acum suntem cei mai buni prieteni. Îi spun patronului să ne transfere la pachet" » Povestea din spatele simbiozei perfecte Băluță - Mitriță

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 23:52

Alexandru Băluță și Alexandru Mitriță au fost, fără îndoială, cei mai importanți jucători ai Craiovei în acest sezon. La finalul victoriei cu Hermannstadt din finala Cupei, cei doi s-au afișat împreună la unul dintre interviuri, Băluță dezvăluind că cei doi nu aveau o relație prea solidă atunci când jucau la Viitorul. 

"Trebuie să câștigăm pe aceeași linie dacă vrem să mai aducem trofee la Craiova. Voi vorbi cu patornul ca eu și Băluță să plecăm la pachet, dacă e să ne transferăm. La început nu ne suportam când eram la Viitorul, era rivalitate între noi, dar la Craiova ne-am împrietenit. Ne-am creat niște relații frumoase și acum totul funcționează perfect între noi.

Nu ne gândim la titlu încă, mai avem mult de munit, iar asta trebuie să o arătăm în sezonul viitor", a declarat Alexandru Băluță, la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  28 Mai 2018, 04:41

Felicitari baieti,la mai mare la anul!Felicitari si gsp-ului pentru performanta extraordinara de a prezenta o zi de jurnalism sportiv fara tabloidele si ragaielile lui Becali,bravo hai ca puteti sa va recapatati o parte din cinstea care ati dat-o pe rusine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează