FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL

ASTRA - VIITORUL // FOTO + VIDEO EXCLUSIV Ioan Niculae a coborât dintr-un Rolls Royce de lux, deși jucătorii săi vor să depună memorii!

Ioan Niculae // foto: Eduard Apostol +3   FOTO
Ioan Niculae // foto: Eduard Apostol

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2019 19:16

Astra Giurgiu și Viitorul se duelează în această seară, de la ora 20:00, în finala Cupei României, care se dispută la Ploiești. 

Ioan Niculae, finanțatorul giurgiuvenilor, a venit la stadion într-un Rolls Royce, un model Phantom de lux, cu care a întors toate privirile celor prezenți în parcarea stadionului. 

 

Aroganța omului de afaceri e totuși surprinzătoare având în vedere că acesta nu și-a mai plătit jucătorii de aproximativ cinci luni de zile, majoritatea fotbaliștilor lui Costel Enache urmând să-și depună memorii pentru a le fi rezilitate contractele. 

AICI ai toate informațiile de la finala Cupei dintre Astra și Viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
serg_iordan
serg_iordan  •  26 Mai 2019, 00:13

Bine ca nu e lowcost RR...

777ghedeon
777ghedeon  •  25 Mai 2019, 23:23

La cat a furat *** *** Niculaie cum sa nu apara cu asa masina. Suntem prosti de gârâim de prosti ce suntem. Vai mama noastra. Smecherii fura, traiesc ca boierii si prostimea se bucura de un mic, o bere. Meritam soarta pe care o avem. Votati psd in continuare ca o s-o duceti ca in Pampas. Ultima solutie? Înc-o Revolutie adevarata. Dar cine sa o înceapa? Ca Romania este tara smecherilor si a prostilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stefanitaii
stefanitaii  •  25 Mai 2019, 21:17

Rolls Royce de lux. Adanc spus. Gazetarie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează