FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - POLI TIMIŞOARA 3-0

Paszkany: "Pe teren a existat o singură echipă" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2009 00:00

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, crede că pe teren a existat o singură echipă şi că arbitrului Cristi Balaj nu i se poate reproşa nimic.

"Îmi felicit echipa pentru această victorie, e al treilea trofeu în două sezoane pentru noi. E o performanţă incredibilă. Nu a existat decît o echipă pe teren  şi scorul a fost destul de blînd faţă de ce s-a întămplat în teren.

Eu nu cred că avem ce să-i reproşăm lui Balaj, a arbitrat foarte bine. Nu cred că un arbitru străin ar fi schimbat cu ceva soarta partidei. Poate doar ar înlătura speculaţiile. Dacă ar fi fost 6-1 pentru noi nu s-ar fi supărat nimeni. A fost un meci foarte bun", a spus Arpad Paszkany la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
 •  14 Iunie 2009, 02:35

Rectificare: FC Timisoara a jucat mult mai bine decat CFR Cluj. A avut foarte multe ocazii clare de gol. A dominat meciul si toate cele trei goluri au fost marcate de premierul Emil Boc. FC Timisoara a fost furata dar fanii s-au comportat exemplar. Atat echipa cat si fanii din Timisoara ne dau mari sperante pentru CL. Nu meritam cupa, ne cerem scuze si o donam celor din TM care au fost muuuult mai buni ca noi. Acuma va rog sa il aplaudati pe Arpi, asta e declaratia buna.

 •  14 Iunie 2009, 01:20

Da era masa si cu tacsu in echipa si jucau Tzurca si unguru era la echipa adversa care era invizibla,ba pleaca ma odata du-te sa nu mai aud de tampenile tale.

ko-ko
ko-ko  •  14 Iunie 2009, 01:19

Campioooniii-Campioooniii-Oleeee-Oleee-Oleeeeeeeee/////Campioooniii-Campioooniii-Oleeee-Oleee-Oleeeeeeeee/////Campioooniii-Campioooniii-Oleeee-Oleee-Oleeeeeeeee/////Campioooniii-Campioooniii-Oleeee-Oleee-Oleeeeeeeee!!!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează