FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI IAȘI - SEPSI

Finală Dinamo - Poli Iași în Cupă? Situația de la FCSB - Dinamo s-a repetat și în cealaltă semifinală

Situația de la FCSB - Dinamo, unde „câinii” reclamă dreptul de joc al lui Andrei Vlad din manșa tur, s-a repetat și în cealaltă semifinală, cea dintre Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe. +10   FOTO
Situația de la FCSB - Dinamo, unde „câinii” reclamă dreptul de joc al lui Andrei Vlad din manșa tur, s-a repetat și în cealaltă semifinală, cea dintre Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 21:21 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 22:03

Nu e liniște în fotbalul românesc! Situația de la FCSB - Dinamo, unde „câinii” reclamă dreptul de joc al lui Andrei Vlad din manșa tur, s-a repetat și în cealaltă semifinală, cea dintre Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe

  • Regulamentul Disciplinar al FRF, prin articolul 40.2, prevede că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală.
  • În ROAF, momentul anulării cartonașelor galbene este înainte de optimile de finală.

Cealaltă semifinală a Cupei, dintre Sepsi și Iași, are un caz similar! Bouhenna (Sepsi) a luat cartonaș galben cu Astra (optimi) și cu Petrolul (sferturi). A fost apoi integralist în partida cu Poli Iași (5-1) din prima manșă a semifinalelor! 

Rămâne de văzut dacă ieșenii vor face vreun demers pentru a contesta rezultatul de acum două săptămâni.

„Urmărim cu interes disputa dintre Dinamo si FCSB pentru că, din informațiile nostre, și un jucător de la Sepsi se află în aceeași situatie”, a declarat Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași. 

- Cartonașele galbene sunt preluate în cadrul fazelor succesive ale aceleiaşi competiţii. Prin excepţie, avertismentele primite în prima fază a competiţiei/până în optimile de finală ale Cupei României nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei 
Paragraf din Regulamentul Disciplinar

FOTO. Imagini de la meciul tur dintre Sepsi și Poli Iași

+6 FOTO

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Poli Iași - Sepsi

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (137)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  10 Iulie 2020, 13:55
Postat de Danezul Gramada pe 10 Iulie 2020, 09:53

Sunt curios dacă Iașiul câștiga turul de la Sepsi cu 3-0 la masa verde când se joaca al treilea meci ca Sepsi a bătut în retur în cupă cu 3-0 la Iași și ar fi egal. În privința lui minamo ar fi culmea după 0-4 în două meciuri și o jumate de ocazie sa joace finala. Ce sa caute în finala niște petarde de div B.

Nu se rejoaca!Acum vreo 20 ani intr-un meci din CCE, Steaua-PSG-in care a jucat Lacatus-intors de la Oviedo si a debutat Catalin Munteanu-UEFA a dispus 3-0 pentru Steaua,pentru ca un jucator de la PSG a jucat cu toate ca avea cartonase galbene-pe teren 3-2 pentru Steaua-(PSG nu era superechipa de acum)!Si atunci am aflat ca in situatia in care in meciul retur castiga cu 3-0 se califica Steaua!Din pacate in retur PSG a castigat cu...5-0!

514091889218839
Mihai Buzea  •  10 Iulie 2020, 12:53

Bai cerșetori de la DINAMO.CERETI BANI DE LA RESTUL ECHIPELOR SA VA AJUTE!!!MILOGILOR!!!

514091889218839
Mihai Buzea  •  10 Iulie 2020, 12:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (137)
Comentează