FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 0-0, 6-5 D.P.

Primele efecte după eliminarea din Cupă! Probleme mari pentru Dinamo: se poate rata marele obiectiv

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 08:51

Dinamo are ca obiectiv calificarea în cupele europene, iar Cupa României era un mijloc prin care acest obiectiv s-ar fi putut indeplini.

După eliminarea din sferturile Cupei, 5-6 după penalty-uri cu CSU Craiova, Dinamo are emoții privind calificarea în cupele europene.

Deznodământul din primele două sferturi de finală ale Cupei României, cu calificările celor de la Poli Timişoara şi FC Voluntari, creează emoţii suplimentare echipelor din play-off în privinţa accesului în cupele europene, în sezonul viitor.

Dacă una dintre Timişoara şi Voluntari va câştiga Cupa României, atunci cel mai prost clasată în Liga 1 dintre Viitorul, FCSB, Craiova, Dinamo şi Astra  va rămâne pe dinafara sezonului european. Dintre cele 4 adversare pentru calificarea în Europa, doar Astra stă mai prost ca Dinamo, și asta la golaveraj!

Totuși, există și o veste bună pentru elevii lui Cosmin Contra. În semifinalele Cupei, tragerea la sorţi nu va conţine echipe care vor fi capi de serie, astfel că e posibil un duel între Timişoara şi Voluntari.

Meciurile se vor disputa în sistem tur-retur, prima manşă pe 26/27 aprilie, iar cea de-a doua pe 17/18 mai.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
dvd1
dvd1  •  30 Martie 2017, 16:14

Dinamo nu cistiga nici un campionat puteti sa fiti siguri de asta. In Europa Dinamo nu are ce sa faca, iau bataie indiferent cu cine ar juca. Nu au nici macar 1 jucator de Liga 1. Nici de C nu sint buni indiferent de cine ar fi. Cel mai cinstit e sa nu se prezinte la meciuri din Europa. Nu are rost

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Martie 2017, 14:06
Postat de ando89 pe 30 Martie 2017, 12:14

Tocmai de aceea trebuie câștigat campionatul, ca să fim siguri.

Campionatul e ca si castigat. Drama e ca nu mai putem face tripla.:))))

cezar_nitu
cezar_nitu  •  30 Martie 2017, 13:31
Postat de dakesis pe 30 Martie 2017, 11:10

'doar asta sta mai prost ca dinamo' este o formulare de cococalar. Nu va luati dupa ziaristi ***, dragi cititori. Mai bine cititi o carte si o sa fiti mult mai castigati... 'Mai prost DECAT Dinamo', ok?

esti sigur ?! mai bine iti vezi de treaba ta cu aceste corecturi...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează