FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Protest incredibil! Motivul pentru care fanii Universității nu vor finala Cupei României la Craiova: "Cerem clubului să refuze!"

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 18:26

FRF n-a anunțat încă stadionul pe care se va disputa finala Cupei României, însă cel mai probabil acesta ar urma să fie "Ion Oblemenco".

Universitatea Craiova e foarte aproape de finală, după victoria din turul semifinalelor cu FC Botoșani, scor 5-1.

Cu toate acestea, fanii oltenilor nu vor ca finala să se dispute la Craiova. Motivul? Aceștia consideră că n-ar fi corect pentru cealaltă finalistă care se va alege dintre Hermannstadt și Gaz Metan, scor 1-0 în tur.

Comunicatul suporterilor olteni

"Referitor la informaţiile tot mai credibile care spun că finala Cupei României urmează să se joace pe Stadionul «Ion Oblemenco», poziţia Sezione Ultra’ este următoarea:

Suntem încântaţi de ideea că Ştiinţa ar putea să joace o finală de Cupă acasă, pe cel mai frumos stadion din România, dar nu suntem de acord ca asta să se întâmple în acest sezon.

Suntem încântaţi pentru că, având deja 11 finale jucate toate în Bucureşti, iar 5 dintre ele chiar împotriva unor echipe din Capitală, considerăm că şi Craiova merită să organizeze finale de Cupă, la fel cum au făcut-o şi alte oraşe din provincie. Pe de altă parte, nu considerăm că este corect faţă de celelalte echipe ca, abia acum, când suntem deja cu un picior in finală, să se stabilească jucarea finalei pe stadionul nostru.

În concluzie, cerem clubului Universitatea şi Primăriei să refuze o eventuală propunere de disputare a finalei din acest sezon la Craiova şi să propună, în schimb, Federaţiei organizarea finalei din 2019 pe Stadionul "Ion Oblemenco". Dacă nu pentru că aşa este corect, măcar pentru că o astfel de decizie neinspirată ar aduce prejudicii de imagine clubului nostru. În caz contrar, luăm în calcul toate variantele de protest.

Considerăm că astfel de situaţii pot fi uşor evitate de FRF, care ar trebui să anunţe locul de disputare al finalei dacă nu înainte de începerea Cupei, măcar în fazele incipiente ale acesteia. Pentru acest sezon, cea mai înţeleaptă decizie este ca finala să se joace pe Arena Naţională, stadion a cărui medie de spectatori a fost şi o să fie depăşită de fiecare dată când acolo joacă Universitatea Craiova.

- Sezione Ultra 2000' "

 

Comunicat Finala Cupa Romaniei 2018 Referitor la informatiile tot mai credibile care spun ca finala Cupei Romaniei...

Posted by Sezione Ultra' 2000 on Friday, 27 April 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
dansy
dansy  •  02 Mai 2018, 09:19
Postat de andrei.f pe 01 Mai 2018, 10:03

Vau, vai, ce corect e juvetele de parcă nu ar fi jucat anul trecut cu Viitorul cu juniorii, numai ca să nu ia titlul Steaua !

Si voi cat ati furat cu arbitrii ca sa ajungeti sa castigati campionatul???

2041404969522790
Hormi Costa  •  01 Mai 2018, 10:42
Postat de alenb pe 30 Aprilie 2018, 22:22

Omul se refera la "Stiinta", care in acceptiunea lui este actualul CSU, infiintat in 2013. Nu reiese de nicaieri ca se refera la toate echipele orasului Craiova prezente in finale de Cupa Romaniei. Acuma ce faceti hotzilor, cand nu va convine negati continuitatea CS - FC din 1991, cand va convine (adunat in plus ceva trofee/ finale) ziceti practic ca de fapt era acelasi club :))). Deci daca "FC" era club nou fata de "CS" cum a ajuns in Divizia A? Ca nu-mi amintesc sa fi primit un loc de la FRF cuma primit un adevarat club nou- CSU in 2013.

...bun am inteles IDEEA,cand esti prost de mic ,cand esti mare bati pe toti cu experienta.Ce scrie presa e una ,caci jurnalismul in Romania se face sub biroul sefului ,sau prin pupincurism.Acum ca exista opinii care precizeaza ca fc CALU este si drege..nu am dubii,dar de reinfiintarea sectiei fotbal din cadrul UNIVERSITATII din CRAIOVA ai auzit?!?!....palmaresul si culorile nu au cum sa plece de la comunitate si sa ajunga pe mana unor borfasi si a copiilor ,copiilor lor,caci nu au armate prin pIPERA,sau universitati prin bOOVENI...cat despre inscrierea echipei direct in liga a 2-a ,aceasta ia fost propusa celui mic si chel,dar el a vrut sa aiba control total fara sa mai bage 1 leu(caci nu mai avea de unde),dar asta e alta poveste....cea ce mi se pare SUPER este ca noul proiect atrage(invidie) in primul rand lume sanatoasa ,nu ca cei care au devastat peluza Sud la meciul nationalei....pe stadion vin copii,femei si lume (sanatoasa)---deci proiect nou,lume noua...te pup

andrei.f
andrei.f  •  01 Mai 2018, 10:03

Vau, vai, ce corect e juvetele de parcă nu ar fi jucat anul trecut cu Viitorul cu juniorii, numai ca să nu ia titlul Steaua !

Vezi toate comentariile (63)
Comentează