FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  GAZ METAN MEDIAŞ - DINAMO 2-1

Pustai a rămas cu gîndul la cupele europene: ”Ştiţi cum sînt meciurile din Cupă, cu iz european. Am simţit gustul dulce-amar al fotbalului”

Deși au cîștigat cu 2-1 meciul retur, Gaz Metan Mediaș a ratat calificarea în finala Cupei României.
Deși au cîștigat cu 2-1 meciul retur, Gaz Metan Mediaș a ratat calificarea în finala Cupei României.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 14:16

Cristi Pustai, antrenorul de la Gaz Metan Mediaş, şi-a lăudat elevii pentru evoluţia pe care au avut-o în meciurile din semifinalele Cupei României, în faţa celor de la Dinamo. Chiar dacă a ratat calificarea în ultimul act al competiţiei, Pustai este de părere că echipa sa a arătat un joc superior faţă de cel practicat de adversarii din Ştefan cel Mare.

“După o privire de ansamblu asupra celor două jocuri de Cupă, cred că Gaz Metan a fost superioară si a ratat o şansă imensă. Era altfel meciul dacă noi am fi venit cu o victorie de la Bucureşti sau cu un rezultat de egalitate. Dar pînă la urmă – cum sînt meciurile acestea de Cupă, cu iz european, cu manşă tur-retur - era normal să ne batem, chiar daca era 0-0 trebuia sa marcăm”, a declarat Pustai la Sport Total FM.

Citeşte şi: Dorel Stoica a alungat problemele » "Invenţia" lui Bonetti a calificat-o pe Dinamo în finala Cupei României

A fost un moment în care ne-am dat  seama de frumuseţea şi paradoxul fotbalului, am simţit gustul lui dulce-amar. Am murit frumos şi, aseară, lumea a plecat mulţumită că a văzut un meci spectaculos şi un joc bun”, a adăugat tehnicianul de la Gaz Metan Mediaş.

Deşi au cîştigat cu 2-1 meciul retur, Gaz Metan Mediaş a ratat calificarea în finala Cupei României după ce în tur, Dinamo s-a impus cu 1-0, pe teren propriu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
hanmocar
hanmocar  •  13 Aprilie 2012, 20:01

FELICITARI CRISTI ! Ai o echipa de echipa ! BAFTA !

mediash
mediash  •  13 Aprilie 2012, 13:35

Dinamo cea mai de kkt echipa...o adunatura de milogi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează