FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE / STEAUA-FC BRAŞOV

Răducan: "Sper să jucăm finala Cupei după 12 ani"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Managerul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a comentat tragerea la sorţi din semifinalele Cupei României, în urma căreia roş-albaştrii vor juca împotriva lui FC Braşov, primul meci urmînd a se disputa în Ghencea.

"În proporţie de 50 la sută ştiam cu cine vom cădea. Ca şi Gloria, Braşov este o echipă pe care nu am învins-o în campionat, deci ne aşteaptă o dublă manşă dificilă", a spus Răducan la sportro.

"Sper să ne calificăm în finală, după foarte mulţi ani. Ca jucător am cîştigat două Cupe şi mă bucur că am tratat cu seriozitate competiţia în acest sezon", a mai declarat oficialul stelist.

"În intersezon vor fi schimbări, nu cred că vor fi însă majore, iar după o pregătire bună la iarnă vom pleca avînd motoarele turate pentru retur", a încheiat Răducan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cristian2384
cristian2384  •  26 Noiembrie 2010, 19:41

si eu sper sa o jucati tot dupa 12 ani.. de acum inainte. pushcariilor

lucirvr
lucirvr  •  26 Noiembrie 2010, 18:00

Era mai ok cu Diamo dar oricum conta prea putin, bine ca jucam meciul decisiv acasa. Hai Steagu caci se poate

drzu
drzu  •  26 Noiembrie 2010, 16:32

O sa o jucam sigur.Cu Bistrita.:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează